NIJE MU USPJELO

NAJVEĆA TRUMPOVA GADOST: Priznao da se upucavao Travoltinoj ženi, četiri dana nakon smrti njihovog sina

Donald Trump je rekao da se dobro namučio kako bi učinio prvi korak prema supruzi Johna Travolte, Kelly Preston.

Napisao je to u svom sveučilišnom blogu 2009. godine, kao posvetu preminulom 16-godišnjem sinu TravoltePreston, piše The Independent.

‘Bila je privlačna, ali odbila me zbog Travolte’

‘Odbila me jer je bila odana svom suprugu. To poštujem’, napisao je Trump.

Jett, sin Johna Travolte i Kelly Preston, preminuo je 2009. godine nakon teškog napadaja tijekom obiteljskog odmora. Četiri dana kasnije, Trump je napisao post na blogu Sveučilišta, u kojem stoji da je htio seks s Travoltinom ženom.

US-ENTERTAINMENT-TELEVISION-EMMYS-ARRIVALS

‘Davno, još prije nego što sam bio u braku, upoznao sam Kelly Preston i dobro sam se namučio kad sam joj se upucavao. Bila je lijepa, privlačna, i definitivno je imala ono nešto. Tada nisam imao pojma da je udana za Johna Travoltu. Iako mi je sa ženama uvijek išlo izvanredno, Kelly uopće nisam zanimao. Bila je vrlo ljubazna i elegantna, no jednostavno nisam imao šanse kod nje’, napisao je Trump na blogu i dodao da su njegove misli s roditeljima umrlog mladića, prenosi Independent.

13 žena ga optužilo za seksualno zlostavljanje

Post je ponovno izašao na vidjelo istovremeno sa snimkom iz 2005., koja je otkrila kako se Trump hvalio svojim seksualnim napadima na žene, nakon čega je najmanje 13 žena reklo da ih je republikanski kandidat za američkog predsjednika seksualno uznemiravao ili čak napao.

Podsjetimo, Trump je sve optužbe odbacio, nazvavši te žene ‘bolesnima’, a prijetio je i da će nakon izbora podići tužbe protiv njih.

TRUMPOV NOVI SEKS-SKANDAL TRESE SAD: ‘Uhvatio me i počeo ljubiti, bio je agresivan, a onda je ruku stavio na moje grudi’

NOVI SKANDAL TRESE AMERIKU: ‘Organizirao divlje zabave s maloljetnicama i hrpom kokaina’

NAJVEĆI SEKS-SKANDALI U VISOKOJ POLITICI: ‘Povest ću te na skrovito mjesto…’

IMALA JE 18 GODINA! Procurila snimka na kojoj Trump komentira seks s tinejdžerskom zvijezdom

Najnovija optužba došla je od porno glumice Jessice Drake, koja je rekla da joj je prije deset godina Trump ponudio 10.000 dolara da spava s njim.

US-VOTE-TRUMP-SEX-WOMEN

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr