PRIZNALA KRIVICU

NAGODILA SE SA SUDOM? Pohotna učiteljica koja je zatrudnjela s učenikom (13) nada se uvjetnoj kazni

Alexandria Vera (24), učiteljica engleskog jezika iz Conroea u Teksasu, priznala je seksualno zlostavljanje djeteta za koje je optužena i nada se da bi mogla proći samo s uvjetnom kaznom.

Kako piše Mirror, Vera je zatrudnjela s 13-godišnjim učenikom s kojim je bila u vezi i imala redovite seksualne odnose. Nakon što je priznala krivicu, mogla bi biti pošteđena zatvorske kazne. Za tu vrstu kaznenog djela u Teksasu maksimalno je predviđena kazna od 30 godina zatvora.

Svakodnevno su se seksali

Njihov odnos započeo je kada je Vera poslala učeniku poruku preko Instagrama nakon što se ovaj nekoliko dana nije pojavio na nastavi. Prema sudskim spisima, njih dvoje svakodnevno su imali seksualne odnose.

Kada je ljetos izdan nalog za njezino uhićenje, učiteljica se sama predala policiji. Priznala je krivicu, a njezin odvjetnik nada se odgodi suđenja i mogućem dogovoru oko uvjetne kazne.

POLICIJI SE PREDALA POHOTNA UČITELJICA: Atraktivna i bujna profesorica engleskog seksala se s učenikom (13) i zatrudnjela

Dječakova obitelj radovala se bebi

Prema pisanju lokalnih medija, učiteljica i njezin malodobni ljubavnik nisu se ni trudili skrivati svoju vezu, a nakon što je saznala da je trudna, njegova obitelj dala im je podršku “uzbuđena zbog djeteta koje je na putu”.

No, učiteljica se potom ipak odlučila na pobačaj.

Jedan je učenik ispričao kako bi 13- godišnjak običavao pred cijelim razredom zgrabiti učiteljicu za stražnjicu te da su potom njih dvoje čavrljali o tome. Doznavši za njezinu vezu s učenikom, uprava škole suspendirala je učiteljicu i poslala je na dopust.

SNIMKA SEKSA: Učiteljica uhvaćena u krevetu s učenikom nakon maturalne večeri tvrdi: ‘Ja sam žrtva’

Povratak na Net.hr