NOVE ŽRTVE

NA IMANJU SERIJSKOG UBOJICE PRONAĐENA JOŠ DVA LEŠA: Nakon žene u kontejneru, iskopali tijela ubijenog mladog para

Zakopana tijela ubijenog para pronađena su u američkoj saveznoj državi Južna Karolina, na imanju muškarca prethodno osumnjičenog za serijska ubojstva. 29-godišnji Johnny Joe Coxie i 25-godišnja Meagan Leigh McCraw Coxie ubijeni su prije 11.

Na imanju jednog seksualnog prijestupnika iskopana su dva tijela. Policija kaže da je taj muškarac već ranije priznao sedam ubojstava, a pronađena tijela su identificirana i radi se o bračnom paru čiji je nestanak prijavljen prošlog prosinca.

45-godišnjak kriv za čak sedam ubojstava?

Tijela su pronađena na imanju 45-godišnjeg Todda Koglheppa, samo nekoliko dana nakon što je policija na istom imanju pronašla ženu zarobljenu u metalnog kontejneru.


Preliminarni rezultati obdukcije pokazuju da je Meagan Coxie umrla od prostrijelne rane u glavu, a njezin je muž ustrijeljen u torzo. Nakon ubojstva su zakopani na Kohlheppovom imanju i Woodruffu, a sve se dogodilo prije 11 mjeseci. Tijela su identificirana putem zubnih otisaka, a prepoznata su i po velikim tetovažama, piše The Guardian.

Kohlhepp je prošlog tjedna priveden nakon što je policija u kontejneru na njegovom imanju pronašla 30-godišnju Kalu Brown, zarobljenu i okovanu lancima. Brown je nestala u kolovozu zajedno sa svojim dečkom Charliejem Carverom, a policija kaže da ga je Kohlhepp ubio pred očima Kale koju je kasnije zarobio. Kala je rekla da bi na imanju mogla biti zakopana još četiri leša.

Podsjetimo, Brown je radila za Kohlheppa koji je agent za nekretnine, a prema iskazu njezine prijateljice koja joj se trebala pridružiti u poslu, no zbog ozljede je odustala, Brown je počela raditi za njega svega nekoliko tjedana prije nestanka. Dodala je kako je Brown pomagala Kohlheppu pri čišćenju nekretnina i pripremanju istih za prodaju.

POLICAJCI UBOLI U OSINJE GNIJEZDO? U kontejneru pronašli djevojku vezanu u lance, njezina priča ih je šokirala

Okružni šerif Chuck Wright rekao je kako je Kohlhepp priznao četiri prethodna ubojstva koja su bila neriješena, a dogodila su se prije 13 godina. Njega se sada povezuje s ukupno sedam ubojstava.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr