BRUTALNO ZLOSTAVLJANJE

MUČAN ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO JAVNOST: Tinejdžeri silovali 14-godišnjakinju, sve snimili pa je ostavili da umre

Gotovo sto tisuća ljudi već je potpisalo peticiju kojom traže zatvorsku kaznu za skupinu tinejdžera koji su sudjelovali u brutalnom silovanju koje je početkom godine šokiralo Njemačku.

Strašan zločin šokirao je Hamburg početkom godine kada je troje tinejdžera u dobi od 14, 16 i 17 godina zajedno s jednim 21-godišnjakom brutalno silovalo 14-godišnju djevojčicu. U ovom gnjusnom činu sudjelovala je još jedna djevojčica koja je sve snimala, piše BBC.

PRVI DOZNAJEMO DETALJE I AKTERE KRVOPROLIĆA U DUBRAVI: Priveden zločinac koji je nožem izbo dva muškarca

Djevojčicu su ostavili u mraku, na hladnoći, a kad je pronađena, bila je teško pothlađena i tek joj je reakcija liječnika spasila život.

Djevojčicu ‘odbacili kao smeće’

Iako je sudac prilikom suđenja kazao kako su ‘djevojčicu odbacili kao smeće’, samo je 21-godišnjakinja dobila zatvorsku kaznu u trajanju od četiri godine. Ostala trojica dječaka dobila su uvjetne kazne jer su priznali krivnju i ‘pokazali kajanje’ zbog svojeg nedjela.

FOTOGRAFIJA KOJA JE ZGROZILA HRVATSKU: ‘Rekao mi je da iselim iz države ako progovorim o tome’

Tužitelji su najavili žalbu, no još glasnija je njemačka javnost gdje je pokrenuta peticija kojim se traži preinačenje presude na drugom stupnju i stroža kazna za napadače.

Peticiju je do sada potpisalo oko 100.000 ljudi.

‘Nije moguće da grupno silovanje 14-godišnje djevojčice od strane četiri počinitelja završi samo s uvjetnim kaznama. Samostalna odluka o seksualnoj aktivnosti i integritet žene mora biti važniji od brige za počinitelja’, kazali su pokretači peticije.

Povratak na Net.hr