Zlostavljana mjesecima

MONSTRUMI IZ SLOVENIJE: S ljubavnikom razbila lubanju dvogodišnjoj kćeri

Jesenice, ali i čitavu regiju potresao je stravični zločin S. A. koja je, zajedno sa svojim ljubavnikom, Albancem M. J., nasmrt pretukla dvogodišnju kćerkicu.

Prošlu subotu majka, porijeklom iz BiH je nazvala Hitnu pomoć jeseničke bolnice i rekla da je “djevojčica pala na radijator”, prenose Vijesti.ba. Medicinski radnici zatekli su užasnu sliku premlaćenog djeteta. Pokušavali su je održati u životu i iz bolnice u Jesenicama helikopterom je hitno prevezena u Klinički centar u Ljubljanu.

MONSTRUOZNI OTAC SILOVAO KĆER 23 GODINE: Zavezao ju je lancima i lisicama pa joj glavu zatvorio u kutiju

Mjesecima zlostavljana

Živjela je još dva dana u nesnosnim bolovima dok su se liječnici borili za njen život. U večernjim satima u ponedjeljak, dok je otac sa punicom  dolazio u Ljubljanu da vidi svoju kćerkicu, djevojčica je umrla.

Slovenska policija potvrdila je da je u pitanju teško zanemarivanje i zlostavljanje djeteta koje je trajalo više mjeseci. Kako neslužbeno doznaje Žurnal 24, djevojčica je imala frakturu lubanje i to čitav dan prije nego što je majka-monstrum tražila liječničku pomoć.

Imaju četiri kćeri

U braku s montruoznom majkom otac je dobio četiri kćeri. No, sve je pošlo naopačke kada je otac, inače vozač, obolio i ostao bez posla.

Žena ga je ostavila u prosincu prošle godine i započela vezu s Albancem M.J.. Dvije starije kćeri ostale su uz oca, a dvije mlađe sa sobom je uzela Sanda. Što se sve odigravalo u skromnom stanu u Slovenskom Javorniku posljednjih mjeseci, otkrit će istraga.

U medijima se pisalo kako je otac prijavio majku i njenog dečka centru za socijalnu skrb, no i otac i centar su to demantirali.

 

Povratak na Net.hr