Šutjela 20 godina

MONSTRUM: Vatrogasac curicu (9) spasio iz požara, pa je silovao

Vatrogasac John McGinn (56) iz Glasgowa optužen je da je silovao devetogodišnju djevojčicu nakon što ju je spasio iz požara. Stravičan zločin otriven je nakon 20 godina.

Naime, djevojka je sve ove godine šutjela o hororu koji je proživjela jer joj je zlostavljač zaprijetio ubijanjem majke ako ikome kaže što se dogodilo.

McGinn je bio na intervenciji odnosno na gašenju požara u mjestu Bellshill, kada je sreo svoju žrtvu, a koja je tada imala samo devet godina. Njezina majka se oporavljala u bolnici jer se nagutala dima, a o djevojčici je za to vrijeme brinula baka. McGinn je svratio do njih i pod izgovorom da se ‘samo igraju’, djevojčici začepio usta i silovao je.

Na suđenju, djevojka koja sada ima 30 godina, izjavila je kako mu je rekla da prestane, ali da joj je on zaprijetio kako će joj ubiti majku, pa je zbog toga šutjela toliko dugo.

Osim toga, McGinn je optužen i da je silovao svoju ženu, te još jednu djevojčicu, kojoj je dao slatkiše kako bi šutjela o zlodjelu.

Vatrogasac je odbacio optužbe, navodeći da su to laži i tvrdeći da bi radije umro nego bio pedofil. Kazao je i kako su žrtve izmislile optužbe kako bi ga ucjenjivale. Međutim, sud ga je osudio i čeka ga zatvorska kazna.

DailyMail/Danas.hr

Povratak na Net.hr