EKSTREMNO

MONSTRUM: Izopačeni vojnik silovao djevojčicu mameći je bombonima M&M

Izopačeni vojnik koji je više puta silovao šestogodišnju djevojčicu je osuđen na 19 godina zatvora.

Mark Kelly (32) mamio je djevojčicu bombonima M&M kako bi učinila sve što je tražio od nje. Kazao joj je da će je odvojiti od roditelja ako nekome kaže. Ipak, djevojčica je ispričala mami sve što joj se dogodilo. Iskoristio je malenu u svom domu u vojnim barakama u Lynehamu u engleskom Wiltshireu te u automobilu, javlja ibtimes.co.uk.

Kelly, koji je bio vojnik 13 godina, tvrdio je da nije kriv za dva silovanja i dva poticanja djeteta na seksualne aktivnosti. Nije pokazao emocije prilikom izricanja presude, javlja dailyrecord.

‘Mučno mi je od onog što je napravio’

Tužitelj Giles Nelson kazao je da je obitelj djevojčice potpuno shrvana.

“Osjećam mučninu u želucu zbog toga što je učinio mom dijetu i to će ostati sa mnom dok ne umrem”, kazala je majka.

“Iskoristili ste priliku da podlo, izopačeno i perverzno iskoristite djevojčicu. Nitko nije mogao ne primijetiti njenu dječju nevinost prilikom davanja iskaza. Možemo samo nagađati kako će ono što se joj učinili utjecati na nju u budućnosti. Osim toga, pokušali ste je spriječiti da ikome kaže što se dogodilo. Utjecaji na nju bit će brojni, nesagledivi i trajni”, kazao je sudac Tim Mousley u obrazloženju presude.

Djevojčica je pokazala veliku hrabrost

Kad jednom izađe iz zatvora Kelly će proći program prevencije seksualnog nasilja.

Nakon presude detaktivka Tanya Jarvis kazala je da je Kelly dobio prikladnu kaznu za ono što je učinio:

“On je vrebao dijete i uvjerio je da će biti ozbiljnih posljedica ako progovori o zlostavljanju.  No, unatoč prijetnjama, mala je djevojčica skupila snage i hrabrosti da kaže majci. To je dovelo do zatvaranja predatora”, kazala je.

Povratak na Net.hr