OČAJNIČKI ČIN

MLADIĆ SE ZAPALIO ZBOG OTKAZA: Ispred pekare u kojoj je radio otpio malo benzina, s ostatkom se polio pa uzeo upaljač…

Prema izjavama očevidaca, mladić koji je par dana ranije ondje dobio otkaz zapalio se u krugu privatnog pekarskog poduzeća, a u naumu ga nisu uspjeli spriječiti ni njegovi roditelji ni policajci koji su došli na lice mjesta

U ponedjeljak poslijepodne, 20-godišnji Radiša K. došao je ispred pekarnice Pons u Čačku u Srbiji, otpio malo benzina iz boce, s preostalim benzinom se polio te uzeo upaljač i zapalio se. S teškim tjelesnim ozljedama i opeklinama prevezen je u čačansku bolnicu gdje se na odjelu intenzivne njege nalazi u vrlo teškom stanju.

Prošloga tjedna dobio otkaz

Neslužbeno se doznaje da je mladić potkraj prošloga tjedna dobio otkaz u pekarnici ispred koje se zapalio.

Beogradske Večernje novosti pišu, pozivajući se na izjave očevidaca, da je bivši radnik ispred ulaza u privatno pekarsko poduzeće popio benzin, a zatim ušao u krug firme, sjeo na asfalt ispred ulaza u garderobu i polio se benzinom istodobno držeći upaljač u drugoj ruci.

U međuvremenu su ondje došli i policajci te mladićevi roditelji, no nisu ga uspjeli spriječiti u njegovom naumu. Nakon što se zapalio, radnici pekare ugasili su ga pomoću protupožarnih aparata, a tijekom intervencije stradao je i jedan policajac. Smjesta je prevezen u bolnicu.

Povratak na Net.hr