U zadnji su tren izbjegli sigurnu smrt na kobnom letu

Britanski bračni par koji je igrom slučaja izbjegao let u kobnom Beoingu Malaysia Airlinesa i svoju sigurnu smrt ispričao je kako im je pozlilo kada su čuli strašnu vijest o padu malezijskog zrakoplova u koji su se i oni trebali ukrcati, zajedno sa svojom bebom.

Barry Sim i njegova supruga Izzy ispričali su kako nije bilo dovoljno sjedala na kobnom letu za Kuala Lumpur kako bi se ukrcali, pa su svoje putovanje prebacili na let kasnije.

Kada su na vijestima čuli što se dogodilo s avionom na kojem su trebali biti upravo oni pozlilo im je.

‘Kao da nas je netko čuvao’

Barry je ispričao kako su se osjećali kada su čuli tragičnu vijest.

“Imali smo neki čudan osjećaj u želucu, srce nam je jako lupalo. Kao da je postojao netko tko nas je čuvao”, ispričao je potreseni Barry te dodao kao njegova supruga ima paničan strah od letenja. No, on ne rzamišlja tako.

“Vjerujem da munja nikada dva put ne udara u isto mjesto. No, znam da moja supruga ne dijeli to mišljenej te da joj let avionom sada nije opcija”, kazao je Barry.

Podsjetimo, let MH17, u kojem se nalazilo 280 putnika i 15 članova posade oboren je u četvrtak ruskim sustavom projektila zemlja-zrak Buk u blizini ruske granice u ukrajinskom selu Grabovo.

Povratak na Net.hr