RAZLOG ZA UZBUNU ILI...?

MISTERIOZNI DOBROČINITELJ: Policija lovi muškarca koji je nepoznatim ljudima poštom slao novac

Mještani se na društvenim mrežama rugaju policiji zbog istrage djela ljubaznosti

Što biste učinili da vam se u poštanskom sandučiću pojavi kuverta s novcem? Nekima bi bi taj “pronalazak” uljepšao dan dok bi netko drugi obavijestio policiju.

Naime, policija okruga Somerset u Engleskoj, u gradu Fromu, obaviještena je da su neki stanovnici u poštanom sandučiću našli gotovinu i pisma

Kako prenosi Mirror, policijski tim Froma izvijestio je da su primili izvještaje o muškarcu koji je “od vrata do vrata” u gradu slao svotu novca i pisma. Policija kaže da želi razgovarati s “velikodušnim” muškarcem te utvrditi razloge njegova čina.

Mještani se na društvenim mrežama rugaju policiji zbog istrage djela ljubaznosti. Tako je jedan stanovnik na Facebooku napisao da bi bilo bitnije da se policija i vlast brine oko količine smeća u gradu nego “slučajni ljubazni čin”.

“Jesu li djela dobrote zaista toliko rijetka da se ljudi boje i uzrujavaju kada se ona dogode?”, pita se jedan mještanin na Facebooku. “Onome tko mi pošalje novac poštom nikada neću reći ne”, komentar je jednog čovjeka iz Froma.

Povratak na Net.hr