banner

OPORBA NEZADOVOLJNA

DOK SU MU GALAMILI I VIKALI ‘IZDAJA’, DODIK IZVALIO: ‘Spreman sam podnijeti ostavku ako danas ocijenite da sam ugrozio interese’

Dodik je danas izjavio kako je spreman podnijeti ostavku ako se procijeni da je ugrozio interese Republike Srpske

Danas je član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio kako je spreman podnijeti ostavku u slučaju da se ocijeni da je ugrozio interese Republike Srpske, javlja Klix. To je rekao tijekom sat vremena dugačkog obraćanja zastupnicima Narodne skupštine RS-a. U obraćanju je pokušao objasniti zbog čega je pristao na usvajanje Programa reformi kojim je definiran put BiH prema NATO-u.

Tijekom Dodikova obraćanja zastupnici iz reda SDS-a i PDP-a izražavali su svoje nezadovoljstvo galamom, lupanjem od stolove i vikanjem “Izdaja!”, budući da mu zamjeraju što je prema njihovim tumačenjima pristao na to da se BiH kreće prema članstvu u NATO-u.

Dodik je obraćanje entitetskim zastupnicima završio riječima da je spreman podnijeti ostavku na funkciju člana Predsjedništva BiH ako danas Narodna skupština RS-a procijeni da je on u Predsjedništvu BiH ugrozio interese Republike Srpske, piše Klix. “BiH sada ne prejudicira integracije i članstvo u NATO-u. Ostali smo dosljedni vojnoj neutralnosti i konsenzusu političkih stranaka u RS”, rekao je Dodik.

ATENTAT U BEOGRADU: Crnogorski biznismen ranjen ispred hotela u kojem je odsjeo i Milorad Dodik

DODIK ODBIO POZIV U NATO I IZAZVAO BIJES KOLEGA: ‘Ovo ne vodi stabilnosti i sigurnosti BIH’

Povratak na Net.hr