BIJESNA TIRADA

MILIJARDER OPISAO BIZARAN SUSRET S TRUMPOM: ‘Spreman je posvetiti život uništenju pet ljudi’

Osnivač Virgina Richard Branson na svojem je blogu opisao susret s Donaldom Trumpom prije nekoliko godina. Trump je Bransona pozvao na ručak u svoj stan na Manhattanu, kojeg Branson pamti po bijesnoj tiradi notornog Trumpa.

Trump se, tvrdi Branson, zakleo da će se osvetiti ljudima koji su mu odbili posuditi novav tijekom jednog od šest bankrota koje je proglasio u svojoj turbulentnoj karijeri.

AKO POBIJEDI NA IZBORIMA, OVO SU STVARI KOJE ĆE UČINITI: Donald Trump otkrio prve poteze u prvih 100 dana

‘Čak i prije predjela počeo mi je govoriti o tome kako je pitao nekoliko ljudi da mu pomognu nakon što je proglasio posljednji bankrot i kako ih je pet odbilo pomoći mu. Rekao mi je da će provesti ostatak života uništavajući te ljude’, opisao je Branson te dodao kako Trump praktički ni o čemu drugom nije govorio.

Milijarder u šoku

‘Bio sam zgrožen time što me pozvao na ručak samo da mi to kaže. Na trenutak sam se čak pitao hoće li i mene tražiti financijsku pomoć. Da me to pitao, bio bih šesta osoba na toj listi’, napisao je.

Branson je jedan od nekoliko milijardera koji su kritizirali Donalda Trumpa.

‘Kada sam otišao bio sam uznemiren i tužan zbog onoga što sam čuo. Postoji mnogo zastrašujućih stvari oko ovih izbora’, zaključio je.

CLINTON I TRUMP NAPRAVILI SU ISTU POGREŠKU… No za Donalda će ona biti fatalna – evo i zašto

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr