'Manijak se skinuo gol i istrcao na pistu. Potpuno je blokirao avione, samo zato sto mu malo kasni let'

Jedan ljutiti putnik uspio je odgoditi letove iz zracne luke u Nigeriji nakon sto je stao ispred zrakoplova na pisti.

Nakon sto je saznao da je otkazan njegov let iz glavnog grada Nigerije Abuja s Nnamdi Azikiwe zracne luke, ovaj zbunjeni putnik odlucio je rijesiti svoje fristracije tako sto je sa svojom prtljagom usao na uzletno-sletnu stazu.

Vec ukrcani putnici na letu za Lagos prisiljeni su bili iskrcati se nakon sto je “ljutko” odbio da se pomakne. Jedan ocevidac izjavio je da se snage sigurnosti nisu pojavile, pa se pilot zrakoplova morao osobno zaloziti da uvjeri covjeka da se pomjeri sa staze kako bi zrakoplov mogao poletjeti.

Najmanje dva leta s nigerijske zracne luke, jedan za Calabar i jedan za Lagos, odgodeni su na dva sata zbog ovog manijaka.

Putnik Cedar Chinwuba, koji je bio na letu za Lagos, objavio je seriju fotografija na svom Twitter profilu na kojima mozemo vidjeti kako se situacija razvila.

U izjavi za MailOnline Travel, g. Chinwuba je rekao: “Bilo je jako strasno. Ono sto mi je palo na pamet je da sigurnost zracne luke u Nigeriji treba pojacati. Tijekom dva sata nije se pojavio nijedan pripadnik osiguranja. Doslo je do tocke da je pilot objavio da je uputio poziv Arik avioprijevozniku da posalju nigerijsku policiju, mdutim na njegov poziv nitko nije odgovorio.”

“Samo u Nigeriji mogu se dogoditi ovakve stvari, a nikada zbog toga nisu kaznjeni”.

Iz MailOnline Travela su takoder kontaktirali i kompaniju Arik, ali jos cekaju njihov komentar.

Povratak na Net.hr