NEVJEROJATNA PRIČA

MALENI JUNAK SPASIO DVOGODIŠNJEG BRATA OD UTAPANJA: Kad ja vidio da pluta po bazenu učinio je ono što je naučio iz filma

Jacob O’Connor desetogodišnji je dječk iz grada Rosville u američkoj saveznoj državi Michigan koji je u svjetske medije dospio kad je bratu, koji se utapao, spasio život. Skromni dječak je na pitanje “osjeća li se kao junak” samo odgovorio “ne znam”.

Jacob se nalazio pokraj bakina bazena kad je primjetio svog dvogodšinjeg brata kako pluta u vodi, glavom okrenutom prema dnu.  Čim je ugledao brata, maleni je junak skočio u bazen, izvukao brata iz vode i krenuo ga oživljavati. Potez koji je njegovom bratu spasio život, Jacob je zapamtio iz filma San Andreas, u kojem glavni lik tumači holivudska megazvijezda Dwayne The Rock Johnson.

Naime, u filmu The Rock tako spašava svoju kćer od utapanja, a Jacob navodi da mu je upravo to omiljeni film.

Incident se dogodio 25.srpnja ove godine oko podne kad je njegov brat Dylan, koji ima samo dvije godine, u trenutku nepažnje izašao sam iz bakine kuće u dvorište gdje se nalazio bazen. Kad ga je primjetio, Jacob je skočio u bazen i počeo oživljavati brata.

 

Bratu je masirao srce, onako kako je to vidio u filmu, a kad su Dylana odveli u bolnicu, liječnici nekoliko sati nisu znali hoće li se mališan u potpunosti oporaviti.

U vodi je bio otprilike jednu minutu, ali se, srećom, oporavio bez posljedica.

Dječaka je javno više puta na Twitteru pohvalio i sam The Rock kojega je, kao i milijune drugih, raznježila hrabrost dječaka.

Povratak na Net.hr