banner

STRAVA U RUSIJI

MAJKA UBACILA NOVOROĐENU BEBU U PERILICU ZA RUBLJE! Žena je bila prekrivena krvlju: ‘Nije bilo razloga za takvu okrutnost…’

Majka u Rusiji sumnjiči se da je ubila svoju novorođenu bebu koja je pronađena mrtva u perilici za rublje

Frizerka u rusiji, Nadežda Z. (31), našla se pod istragom ubojstva nakon što je njezino novorođeno dijete pronađeno mrtvo u perilici za rublje. Naime, kako piše Daily Mail, ona je prerano rodila svoje četvrto dijete tijekom noći, navele su ruske vlasti u službenom izvješću.

Njezin suprug Denis nazvao je hitnu pomoć ujutro nakon što je u njihovoj kući u Talici, u Sverdlovsku, ugledao suprugu prekrivenu krvlju. Policijski izvor potvrdio je da je dijete stavljeno u perilicu za rublje te da je pokrenuta istraga o ubojstvu.

Majka, koja se trenutno nalazi u bolnici, tvrdila je da je njezino dijete bilo mrtvorođenče. Suočava se s optužbama za ubojstvo svog novorođenog djeteta zbog kojega bi prema ruskom Kaznenom zakonu mogla dobiti do pet godina zatvora.

Prijatelji tvrde da je bila dobra majka

Nadežda je u svom gradu poznata kao popularnu frizerku i prijatelji je opisaju kao “dobru majku”. Ima sina iz prethodnog braka i dvije kćeri s trenutnim mužem. Elena Firtseva, prijateljica Nadežde, rekla je Nadežda marljiva i brižna majka. “Nije bilo razloga za ubojstvo bebe i to na tako okrutan način. Rekla mi je da je dijete rođeno prijevremeno i mrtvorođeno.”

Još jedna prijateljica rekla je lokalnom listu E1 kako ju je vidjela nedavno dok je bila trudna. “Možda je u obitelji bilo nekih svađa, ali to nije bilo vidljivo”, rekla je. “Nikad ne bih pomislila da bi ona to mogla učiniti.”

Povratak na Net.hr