JEZIVA ZABAVA

LOV NA KLAUNOVE NA NOĆ VJEŠTICA: Tko ih ulovi u Kopenhagenu, dobit će novčanu nagradu

Kopenhagen za nadolazeću Noć vještica organizira lov na klaunove! Svi koje su nedavni događaji s jezivim klaunovima prestravili, možda bi trebali izbjegavati središte Kopenhagena na Noć vještica, jer će tada gradom harati velik broj njih, piše BBC.

Oko 50 klaunova hodat će centrom grada u sklopu natjecanja u lovu na klaunove. Sudionici koji ulove najviše klaunova, dobit će i novčanu nagradu, izvještavaju lokalne TV postaje. Svaki klaun imat će svoj broj, a kada ga netko ulovi, morat će taj broj predati organizatorima događaja na glavnom gradskom trgu. Glavna nagrada iznosit će oko 440 dolara, što je nešto više od tri tisuće kuna.

Policija: Nije ilegalno prerušiti se u klauna. Organizatori: Ne pozivamo na nasilje!

Policija kaže da je svjesna ovog lova na klaunove te da će budno pratiti situaciju, no nemaju namjeru intervenirati.

‘Naposlijetku, nije ilegalno prerušiti se u klauna’, priopćili su iz kopengaške policije.

Događaj je najavljen na Facebooku pod nazivom ‘Klovne‘ (klaunovi), a organizatori su anonimni, no kažu da ne žele nikakvo nasilje i sudionicima poručuju da sa sobom ne donose nikakvo oružje ili oštre predmete. Do sada je više od 800 ljudi reklo da planiraju prisustvovati tom događaju.

Podsjetimo, posljednjih se mjeseci širom SAD-a i Velike Britanije dogodilo nekoliko jezivih incidenata s klaunovima koji su prestrašili ili čak napali ljude, a u zadnjih su se nekoliko dana slični slučajevi pojavili i u Danskoj. Klaunovi su viđeni i u susjednoj Sloveniji, ali i u Zagorju.

POLICIJA ISTRAŽUJE: Djeca tvrde da ih jezivi klaunovi pokušavaju namamiti u šumu

TEROR KLAUNOVA: Stigli i u Sloveniju, je li Hrvatska sljedeća na redu?

JEZIVI KLAUNOVI UBOJICE POJAVILI SE U ZAGORJU!? ‘Pobjegao je u šumu…’

 

Povratak na Net.hr