POPLAVA SLATKOG

LJUDI DANAS MASOVNO ŠERAJU SLIKE MAČAKA: Razlog je istovremeno neopisivo dirljiv i tragičan

Društevene mreže danas su krcate slikama mačaka, više nego inače. Naime, u znak solidarnosti s žrtvama terorističkog napada u Barceloni, korisnici su počeli dijeliti fotografije ovih životinja umjesto šokantnih fotografija masakra.

TRAGEDIJE U ŠPANJOLSKOJ MOGLE SU SE SPRIJEČITI? CIA ih je upozorila prije dva mjeseca; pronađena kuća u kojoj se pripremao napad

NOĆ NAKON JOŠ JEDNOG TERORISTIČKOG NAPADA: 25 fotografija koje prikazuju strahotu napada u Barceloni

U terorističkom napadu u Barceloni poginulo je najmanje 13 osoba, dok ih je više od stotinu ozlijeđeno kada se kombi zaletio u masu na najpopularnijoj ulici španjolske metropole Las Ramblas.

Fotografije slatkih načaka počele su se pojavljivati na internetu nakon što je španjolska policija upozorila građane da ne dijele fotografije žrtava na društvenim mrežama.

‘Molimo vas, iz poštovanja prema žrtvama i njihovim obiteljima, nemojte dijeliti slike ozlijeđenih i poginulih u napadu’, objavila je policija.

Tviteraši su uskoro počeli šerati mačke, a jedan od njih je objasnio kako će osumnjičeni, ako budu pratili heštegove kojima bi doznali kako napreduje policijska istraga, vidjeti samo simpatične životinje.

‘Dijelit ćemo fotografije slatkih mačaka kako ubojice ne bi iskorištavali prolivenu krv i bol koju su uzrokovali’, napisao je jedan tviteraš, dok je drugi dodao: ‘Pomozimo policiji. Tvitajte mačku #Barcelona’, prenosi Telegraph.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr