CRNI DAN U BEOGRADU

LETVOM UBIO ŽENU JER JE ŽICALA SEKS! Digla je suknju, a on joj rekao: ‘Prestani me provocirati. Do toga mi je kao do lanjskog snijega’

Šezdesetogodišnji Dragan Ljubisavljević iz Beograda uhićen je zbog sumnje da je nasmrt pretukao nevjenčanu suprugu Đurđicu Mihajlović (51). Tijelo joj je pronađeno u napuštenoj kući u Ledinačkoj ulici u naselju Zvezdara, piše Alo.rs.

Ubojstvu je prethodila svađa zbog neispunjavanja ‘bračnih dužnosti’. Policija je Ljubosavljevića uhitila zbog sumnje da je suprugu ubio brojnim udarcima letvom, rukama i nogama po glavi i tijelu.

Do ubojstva je došlo u kući od svega nekoliko kvadrata u kojoj je par živio tijekom protekle dvije godine. Nakon dramatične svađe i tučnjave, nasilnik je shvatio da je nevjenčana supruga mrtva. Pokušao je pobjeći, no policija ga je ubrzo pronašla.

Nagovarala ga je na seks

‘U četvrtak navečer čuo sam psovke koje su dopirale iz njihova dvorišta. Žena je non-stop nešto vikala i dobacivala Draganu. Jasno sam ih vidio, a Đurđicu sam čuo kada je tražila od Dragana da se poseksaju, nakon što je podigla suknju’, ispričao je susjed.

On joj je nervozno odgovorio.

‘Prestani me provocirati. Imam dovoljno svojih problema. Do seksa mi je kao do lanjskog snijega’, prenio je novinarima radnik obližnje tvrtke koji je čuo raspravu nevjenčanih supružnika.

Par se, navode susjedi, često svađao.

Često su pili i svađali se

‘Stalno su se svađali, a kada bi popili, nastajao bi pravi cirkus. Znali su se skinuti goli i vikati okolo svakojake gluposti, ali nikoga nisu dirali’, rekao je jedan muškarac iz tog kraja.

Dragan Ljubisavljević je rodom iz Leskovca, gdje ima prijavljeno prebivalište. Ima djecu iz prvog braka, dok je sa Đurđicom bio oko osam godina, ali nisu imali djece.

‘Sav zarađeni novac su trošili na pivo i rakiju’, rekao je jedan njihov poznanik.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr