KOMENTAR NA TRUMPA

LAVROV IMA PORUKU ZA AMERIKANCE: ‘Toliko je pič**** u oba stožera predsjedničkih kandidata, da radije ne bi dalje komentirao”

Iako Trumpa nazivaju ruskim igračem, čini se kako ljubav možda i nije uzajamna.

Tijekom razgovora s ruskim ministrom vanjskih poslova Sergejem Lavrovim, CNN-ova Christiane Amanpour upitala ga je za mišljenje o izjavi republikanskog kandidata Donalda Trumpa o ‘hvatanju žena za pič**’, koja je unazad tjedan dana podigla prašinu u američkoj javnosti.

‘NAVALIO SAM NA NJU KAO NA KUJU, ALI NISAM USPIO’: Procurio sramotni Trumpov video, pljušte pozivi da se povuče iz kampanje

Lavrov je isprva pokušao izbjeći komentar rekavši kako mu engleski nije materinji jezik te da nije siguran hoće li zvučati pristojno, no ipak je imao poruku za Amerikance.

‘Toliko je pič**** u oba stožera američke predsjedničke kampanje tako da radije ne bi dalje komentirao’, rekao je Lavrov.

‘… A PIZZA VAM JE OD AMERIKANACA’: Lavrov donio novinarima dvije litre votke!

Sergej Lavrov prekaljeni je diplomat i vješt pregovarač koji uvijek kaže baš ono što je htio, a teško da mu američka riječ ‘pussy’ nije poznata budući da su putinovci svojedobno muku mučili s aktivisticama i članicama skupine Pussy Riot koje su u konačnici završile iza rešetaka.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr