'Krvi je bilo na sve strane. Tako mlade i lijepe, život je bio pred njima'

Strašna prometna nesreća u kojoj su poginule dvije tinedjžerice potresla je Žablje u Srbiji. One su bile u autu kojim je upravljao 20-godišnjak koji je izgubio nadzor nad vozilom i zabio se u drvo. Osim njega, teške ozljede zadobila je i njihova 15-godišnja prijateljica te 22-godišnji mladić.

Prizori nakon tragične nesreće bili su stravični.

”Istrčala sam na ulicu i ugledala pokriveno tijelo. Samo su se štikle vidjele ispod pokrivača. Krvi je bilo na sve strane. Ovo je nesreća kakvu ne pamtimo. Tako mlade i lijepe, život je bio pred njima”, rekla je za Blic jedna mještanka Žablja.

U Žablju je nastao muk. Mještani su u šoku. Kažu, selo ne pamti ovakvu tragediju.

Vraćali se s proslave Srpske nove godine

”Žena me je probudila kada je čula jak udarac. Izletjeli smo odmah van. To je bio jeziv prizor koji ću pamtiti do kraja života. Automobil je bio potpuno uništen. Hitna pomoć i policija su odmah stigli, ali nažalost, za dvije djevojčice je već bilo kasno”, ispričao je kroz suze mještanin Žablja ispred čije kuće se dogodila nesreća.

Tragedija se dogodila u Ulici srpskih dobrovoljaca u noći s ponedjeljka na utorak u 2.30 sati, kada su se mladići i djevojke vraćali s dočeka Srpske nove godine.

20-godišnji mladić vozio pijan i bez dozvole

Tragična nesreća dogodila se kad je 20-godišnjak koji je upravljao automobilom marke Golf, u kojem su se nalazile maloljetne djevojke, izgubio kontrolu nad vozilom, skrenuo s ceste i udario u drvo.

20-godišnji vozač bio je pod utjecajem alkohola, a kod sebe nije imao ni vozačku dozvolu.

”Čuli smo da policija priča da nije imao čak ni dozvolu. Kako je smio sjesti za volan? Još ako je bio i pijan, to je strašno. Obitelji djevojaka unesrećene su zauvijek”, kaže jedna mještanka.

Najbolje prijateljice

Poginule djevojčice od 14 i 16 godina, kao i ozlijeđena 15-godišnjakinja bile su najbolje prijateljice. Mještani pričaju da su odrasle zajedno, izlazile i družile se svakog dana.

Policija još uvijek utvrđuje okolnosti ovog događaja, nakon čega će biti podnesena odgovarajuća prijava.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr