MAŠTOVITO, ALI...

‘KORONAPANIKA’ POPRILIČNO JE UZELA MAHA: Pogledajte što stanovnici Londona stavljaju na glavu kako bi se ‘zaštitili’ od virusa

U Londonu se putnici javnog prijevoza pokušavaju zaštititi od zaraze koronavirusom noseći na glavama plastične vrećice, kutije i plinske maske

Dok panika zbog koronavirusa sve više zahvaća London, na društvenim medijima pojavile su se fotografije koje prikazuju bizaran način na koji se tamošnji korisnici javnog prijevoza suočavaju s virusom. Naime, na slikama se može vidjeti kako putnici zabrinuti zbog koronavirusa nose plastične vrećice, kutije i plinske maske, a sve u želji da se zaštite od “nevidljivog ubojice”, javlja The Sun. Naravno, za većinu ovih rekvizita nema nikakvih dokaza da štite od zaraze.

Jedan je putnik fotografiran dok je nosio plinsku masku na stanici Milton Keynes , a jedna putnica je snimljena kako na glavi nosi plastični spremnik dok se vozila autobusom kroz glavni grad. Drugi su bili i kreativniji u zaštiti od bolesti, pa su neki stavljali na glavu Tescove “doživotne” vrećice.

Ostali su putnici su čitali novine noseći gumene rukavice. U žurbi da se zaštite od virusa kupci su ispraznili police supermarketa i ljekarni s maskama za lice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povratak na Net.hr