ROCK N' ROLL ZVIJEZDA

VIŠE NEMA NIKAKVE DVOJBE, STIGLA SLUŽBENA POTVRDA: Ona je Putinova kći, udana je za njegovog dobrog prijatelja

Izvor iz Svjetske rock n’ roll konfederacije (WRRC) potvrdio je kako je plavokosa plesačica Katerina Tikhonova druga kći ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Potpredsjednik WRRC-a Manfred Mohab potvrdio je nagađanja nakon što ga je Reutersov novinar upitao je li Tikhonova Putinova kći, na što je on odgovorio: ‘Da, poznajem je’. Na ponovljeno pitanje ponovno je odgovorio kratkim ‘da’.

Tikhonova ima 31 godinu, udana je za Kirila Shamalova, sina jednog od Putinovih najbližih prijatelja. On je od ženidbe zaradio najmanje milijardu dolara u trgovini s najvećom ruskom petrokemijskom kompanijom.

Katerina i Kremlj šute

Ni plesačica niti službeni Kremlj zasad nisu komentirali objavu ugledne novinske agencije.

Andrey Akimov, zamjenik predsjednika direktora uprave Gazprombanka 2015. je izjavio kako Tikhonova jest Putinova kći, no kasnije je to izjavu demantirao. Tada je Reuters potvrdio saznanja iz dvaju neovisnih izvora koja su ipak željela ostati anonimna.

Nakon što je Reuters objavio informacije, iz Gazprombanke je izjavljeno kako je Akimov bio ‘zbunjen i iznenađen’ pitanjima te da nije iznosio takve tvrdnje.

Oduvijek se zna da Putin, bivši KGB-ov obavještajac, drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti. Tako je i s kćerima Katerinom i Marijom koje drži podalje od svega.

Već dugo se spekulira oko identiteta Putinove druge kćeri

Katerinin identitet već se dugo nagađa, ali niti ona niti Kremlj nisu htjeli potvrditi informacije do kojih je došao Reuters.

Manfred Mohab prva je službena osoba nakon Akimova koja je javno potvrdila kako je plesačica uistinu kći Vladimira Putina.

Tikhonova, koja koristi prezime svoje bake, vodi projekte financirane na državnoj razini na moskovskom državnom sveučilištu te je i sama potpredsjednica WRRC-a.

Povratak na Net.hr