GLAMUROZNA NASLJEDNICA

KĆI BOGATAŠA PROJURILA KROZ CRVENO I UBILA ŠEST PJEŠAKA: ‘Bilo je poput ratne zone, čuvari su je štitili od bijesne rulje’

Glamurozna 20-godišnja nasljednica privedena je nakon što je prošla kroz crveno svjetlo i zaletjela se u pješake, pritom ubivši šest osoba.

Na ulicama Harkova u Ukrajini dogodio se pravi pokolj kad je Alyona Zaitseva svojim Lexusom pokosila pješake koji su čekali na pločniku kod pješačkog prijelaza. Automobil se zatim prevrnuo na stranu.

Tjelesni čuvari štitili je nakon nesreće

Alyonu Zaitsevu pratila su dva džipa u kojima su bili njezini tjelesni čuvari, a odmah nakon nesreće morali su je zaštititi od bijesne rulje koja je svjedočila nesreći. Među poginulima je i jedna 15-godišnja učenica.


‘Bilo je poput ratne zone’, rekao je jedan svjedok nesreće koji je potom pokušao pomoći ozlijeđenima.

Zaitseva je kći multimilijunaša Vasilyja Zaitseva, vlasnika lokalne energetske kompanije. Ona u nesreći nije ozlijeđena.

Prijeti joj do deset godina zatvora

Na šokantnoj snimci posljedica nesreće vide se tijela koja leže na cesti.

Među teško ozlijeđenima je i jedna žena koja je u sedmom mjesecu trudnoće. Ona se sada nalazi u bolnici i u teškom je stanju.

Identificirane su tri poginule osobe, a radi se o 25-godišnjoj Eleni Berchenko, 24-godišnjem Yuriju Neudachinu i 36-godišnjoj Oksani Nesterenko.

Zaitsevu, inače studenticu, policija je zadržala u pritvoru tri dana. Utvrdili su da nije bila pijana tijekom vožnje u kojoj je izazvala nesreću.

Ako bude osuđena, prijeti joj do deset godina zatvora. Lokalni blogeri izrazili su zabrinutost da će vjerojatno biti puštena na slobodu zbog svog bogatog i utjecajnog oca, unatoč tome što je prebrzo vozila i prošla kroz crveno svjetlo na semaforu, piše Daily Mail.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr