METEŽ MEĐU POLITIČARIMA

KAOS U SRPSKOJ SKUPŠTINI, ZASTUPNIK KOLEGU GAĐAO MIŠEM: ‘Kad izađeš odavde, platit ćeš za ovo’

U posljednjih nekoliko mjeseci u Skupštini Srbije dogodilo se nekoliko incidenata, a ovaj koji se dogodio danas gotovo je prerastao u fizički sukob.

Šef stranke Dveri, Boško Obradović, mišem od laptopa gađao je predsjednika Odbora za administrativna pitanja Aleksandra Martinovića, piše b92.

Obradovića je raspalilo to što mu je Martinović, inače šef grupe SNS, oduzeo riječ nakon što je pokazao plakat ‘Majo – pokrala si Novi Sad’. Maja je, inače, bila gradonačelnica Novog Sada.

Uslijedila je rasprava, nakon čega je Obradović prišao Martinoviću te okrenuo njegov mikrofon.

‘Ne možeš to raditi, Martinoviću, što ti to znači. Jesi vidio da su se tri zastupnika javila za riječ? Čekaj, ne vidiš da su se tri zastupnika javila za riječ? Što glumiš ti, što glumiš? Misliš da smo svi budale ovdje’, rekao je Obradović Martinoviću.

U tom trenu se Martinović javio na telefon pa je lider Dveri uzeo miš Martinovićeva računala te ga bacio na njega. Isprva ga nije pogodio jer ga je u tome spriječio kabel, no Obradović je još jednom zamahnuo i, kako se čini na snimci, zakačio Martinovića po licu.

Nastao je metež, Martinović je ustao i upirući prstom u Obradovića rekao: ‘Mene u Skupštini ne možeš isprovocirati, ali kad izađeš odavde, platit ćeš’.

‘Hajde ovdje. Hoću li platiti? Evo neka snime, neka snime tvoje prijetnje’, odgovorio mu je Obradović.

Rasprava zastupnika nastavila se i poslije incidenta u skupštinskom hodniku, gdje je na trenutke izgledalo kao da će doći do fizičkog obračuna, piše b92.

Povratak na Net.hr