KAOS I PANIKA U AVIONU Podivljali skorpion izbo putnika, piloti se borili za zivot na 10.000 metara

Nakon sto ga je u avionu ugrizao opasni skorpion, Kanadanin Adam Young mislio je da ce umrijeti. Sreca u nesreci je sto je posada aviona bila svjesna koliko je situacija ozbiljna te se avion hitno vratio u zracnu luku iz koje je poletio.

Na letu iz Kolumbije u Meksiko Adam Young osjetio je da mu po tijelu ispod kosulje nesto puzi. Neugodnost je dozivio nedugo nakon sto je avion poletio iz Bogote za Mexico City.

Tada je, cini se, bilo vec kasno.

“Jako prestravljen skocio sam sa sjedalice, a skorpion je iz moje kosulje ispao na sjedalo”, kazao je Young kojeg je otrovni skorpion ubo tri puta.

Putovao je s prijateljem Brendanom Dawsonom Walsh. On je mislio da je sve sala dok nije vidio skorpiona na podu zrakoplova.

Nakon sto upozorili stjuardesu, skorpion je pronadena pored sjedala i ubijen.

Kanadanin je pretrpio halucinacije i strasnu bol. Toliko je bio u teskom stanju da je strahovao da ce otrov skorpiona za njega biti koban. Borba za njegov zivot pocela je na 10.000 metara.

Spas u zracnoj luci

Sreca u nesreci je sto je posada aviona bila svjesna koliko je situacija ozbiljna te se avion hitno vratio u zracnu luku iz koje je poletio. Kanadaninu su u zracnoj luci u Bogoti u straznjicu ubrizgali protuotrov.

Dok su se s njim bavili lijecnici, zrakoplov je pregledan jer se sumnjalo da je mozda u njemu vise skorpiona. Nakon sto ih nisu uspjeli pronaci, avion i nastavio svoj put za Meksiko.

Adam Young je zadovoljan sto se sve sretno zavrsilo. Jedan od suputnika rekao mu je da je rijec o skorpionu koji svojim otrovom moze ubiti covjeka.

Prosli mjesec skorpion je ubo jednu zenu u zrakoplovu Alaska Airlines koji je iz Los Angelesa letu za Portland.

Povratak na Net.hr