RJEČITA BEOGRAĐANKA

‘KAO DADILJA SAM KOD DONALDA PROVELA OSAM GODINA’: Baka Milka je čuvala Trumpove nasljednike

“Donald Trump jako je vrijedan i dobar, to je čovjek s dobrom i velikom dušom. On voli svakoga, ne zna mrziti ljude”, kaže Milka Milisavljević (85).

U intervjuu srpskom Kuriru žena koja je krajem sedamdesetih i tijekom osamdesetih čuvala dvojicu sinova novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa priča o svojim iskustvma u domu predsjednika SAD-a. Beograđanka je provela odam godina u domu Trumpovih. Kaže kako ju je on gledao gotovo kao člana obitelji, zbog čega se osjećala skoro kao kod kuće.

‘TRUMPE, SRBINE, ČESTITAMO’: Pobjeda Donalda Trumpa nekoga je i oduševila

 

Dobri rođendanski pokloni

“Čuvala sam Trumpove sinove Donalda Juniora i Erica. Kao dadilja sam kod Donalda provela osam godina. Dobro je plaćao, bio je darežljiv. I zamislite, za svaki mi je rođendan poklanjao tisuću dolara. A i voljela sam jako njegovu djecu, kao i oni mene. Ma voljela sam ih i više od sebe, volim ih još i danas. Jako bi se voljela ponovo sresti s njima”, priča umirovljena dadilja.

Milka Milisavljević radila je u domu Donalda Trumpa punih osam godinaFoto: YouTube/Screenshot

Dodaje kako je Trump bio jako pažljiv prema svojim nasljednicima, te da se trudio provesti što više vremena s njima.

“Dođe kući, opere ruke, ostavi sako na njegovo mjesto, jer ga zbog supruge Ivanke nije smio baciti bilo gdje, i odmah grli i ljubi djecu. Volio ih je držati u krilu i dugo pričati s njima. Često ih je ispitivao kako su proveli dan, ali ih je ispitivao i o meni. Nije se baš pretjerano igrao s njima, već je radije razgovarao”, prisjeća se Milosavljević te dodaje kako se Trump dobro slagao sa svojom tadašnjom suprugom Ivankom, te da joj je zato žao što su se kasnije rastali.

‘Trump je za mir u svijetu’

Bivša dadilja kaže kako bi željela poslati pismo svom bivšem poslodavcu. “Želim mu poželjeti sreću, kako u poslu, tako i u životu s Melanijom i djecom, kao i da zauvijek ostane predsjednik Amerike. Želim mu reći da vjerujem da će pomoći svome narodu, ali da će se truditi i da ne bude nemira niti u jednoj zemlji. On je uvijek za mir, nije za sukobe. Uz to, željela bih ga pozvati da dođe u Srbiju. Priredila bih mu pravi srpski ručak”, kaže baka prisjećajući se kako je uživao u punjenoj paprici i sarmi.

Milisavljević tvrdi kako je Trump bio jako tužan zbog NATO-vog bombardiranja Srbije. “Nije mogao podnijeti rat i to što se ljudi ubijaju. On jako voli Srbiju. Voli srpski narod i srpske žene.”

 

Povratak na Net.hr