Sitna piromakna

KAMERA SNIMILA NOVOG HOUDINIJA: Palikuća se izvukla iz lisičina i ukrala policijski auto

Žena koju je uhitila policija u Minnesoti izvela je nevjerojatan trik tako što se izvukla iz lisičina te zatim ukrala policijsko vozilo s navodnog mjesta zločina, prenosi RT.

Jennifer Hillard (35) sumnjiči se da je prouzročila omanji požar u svome stanu u Alexandriji dok je bila u posjedu pribora za korištenje droga. Policija ju je pronašla kako se skriva u svome stanu unutar spuštenog stropa.

DIVLJA POTJERA: S lisicama na rukama ukrala policijski auto i dala se u bijeg

Iskoristila svoju sitnu građu

Policija tvrdi kako je navodna piromanka uspješno iskoristila svoju sitnu građu kako bi se izvukla iz policijskih lisičina dok se nalazila na stražnjem sjedištu inače praznog policijskog automobila.

Očito očajna da pobjedne od policije, Hillard je snimljena kamerom koja se nalazi u policijskom vozilu kako se provlači kroz uzak prostor na mjesto vozača.

Od tamo Hillard je uključila vozilo te povela policiju na 30-minutnu lovicu. U jednome je trenutku zabilježeno kako je auto kojim je upravljala bjegunka jurio brzinom od 207.6 km/h kroz grad Alexandriju.

Jedina štete – dvije probušene gume

Lokalni policijski zapovjednik Rick Wyffels kasnije je rekao kako je požar u stanu koji je i bio početni uzrok policijske istrage, istovremeno “jedinstven i bizaran”.

Dodao je kako je ukradeni policijski automobil bio zaključan s vanjske strane, ali da su u njemu ostali ključevi, tako da bi radio oprema i kamera i dalje mogli raditi.

“Dobra vijest cijele ove priče je da nitko nije ozlijeđen, osumnjičena je osoba uhićena a policijski je auto završio s dvije probušene gume, što je jedina nastala šteta”, dodao je zapovjednik Wyffels.

Hillard sada prijete tužbe za krađu, palež, i posjedovanje kontroliranih supstanci.

Povratak na Net.hr