NOVI SKANDAL

JOŠ JEDNA MANEKENKA OPTUŽILA TRUMPA ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE: ‘Gurnuo mi ga je u grlo, a onda mu je stisak postao čvršći…’

Trump je putem svojih odvjetnika najoštrije poricao da je ikad uznemiravao, zlostavljao ili se neprimjereno ponašao prema Dorris

Bivša manekenka Amy Dorris optužila je Donalda Trumpa za seksualni napad na teniskom turniru US Open prije više od dva desetljeća.

U intervjuu za The Guardian, Amy Dorris tvrdi da ju je Trump odveo ispred kupaonice u svojoj VIP loži na turniru u New Yorku 5. rujna 1997. gdje ju je seksualno napao.

“Gurnuo mi je jezik u grlo, a ja sam ga odgurnula. Tada mu je stisak postao čvršći, a ruke su mu bile po cijelom mom tijelu, na grudima, stražnjici, posvuda. Bila sam u njegovu stisku i nisam se mogla izvući”, kazala je Dorris koja je tada imala 24 godine.

TRUMP KOMENTIRAO OPTUŽBE ZA SILOVANJE: ‘Reći ću ovo s velikim poštovanjem: Nije moj tip, to se nije dogodilo’

Odmah zvala prijateljicu i majku

Trump je putem svojih odvjetnika najoštrije poricao da je ikad uznemiravao, zlostavljao ili se neprimjereno ponašao prema Dorris.

The Guardian navodi da im je Dorris pokazala kartu za US Open i šest fotografija na kojima je s Trumpom. Njezinu priču su potvrdili i bliski prijatelji kojima se požalila odmah nakon incidenta, Trump je tada imao 51 godinu i bio je u braku s drugom suprugom Marlom Maples.

Dorris kaže kako nije željela prijaviti mogula jer se plašila kako bi to moglo štetiti njezinoj obitelji, no sada je prelomila zbog svojih blizanki.

“Sada kada će cure navršiti 13 godina, želim da znaju da ne smiju dopustiti nikome da im radi ništa što one žele”, ističe manekenka.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr