Kralja antivirusnih programa traže zbog ubojstva!

John McAfee, osnivač poznate kompanije za proizvodnju antivirusnog i optimizacijskog softvera, McAfee, osumnjičen je za ubojstvo 52-godišnjeg Amerikanca Gregoryja Vianta Faulla u gradiću San Pedro u Belizeu.

Amerikanac Gregory Viant Faull je ustrijeljen u glavu u svom domu, a prije toga je bio u svađi s Johnom McAfeejem, protiv kojeg je podnio i prijavu zbog agresivnog ponašanja i zasad nedovoljno razjašnjenog sukoba koji uključuje pse.

Policija iz Belizea je priopćila da još uvijek ne znaju točan motiv ubojstva, ali navode kako su McAfee i Viant Faull bili susjedi.

McAfee, koji u u Belizeu živi od 2008. godine, već je ranije bio u problemima sa zakonom, kada mu je policija pretresla kuću zbog optužbi za nelegalno posjedovanje oružja. Tada je on izjavio da je žrtva zavjere zbog toga što ne želi podržati korumpiranog političara.

Strani mediji pišu kako se McAfee proteklih godina navodno ponašao vrlo čudno te da je bio u kontaktu s mafijom iz Belizea. Trenutno se nalazi u bijegu od policije.

Povratak na Net.hr