Kad egzorcizam pođe po zlu...

JEZIVO PRIZNANJE AGENTA CIA-e: ‘Svećenik koji je bio inspiracija za ‘Egzorcista’ umro nakon što ga je odgurnula nevidljiva sila’

Katolički svećenik koji je poslužio kao inspiracija za film ‘Egzorcist‘ umro je od posljedica pada kad ga je odgurnula nevidljiva sila nakon što mu je navodno opsjednuto dijete počelo govoriti, tvrdi agent CIA-e.

JEZIVA SNIMKA EGZORCIZMA: Policajci držali Rumunjku dok su starice istjerivale demona!

Malo prije objavljivanja novog dokumentarca o ocu Martinu, njegov bliski prijatelj Robert Marrrow otkrio je trenutak za koji vjeruje da je bio onaj u kojem je svećenik stvarno i ubijen – kada je opsjednuta četverogodišnjakinja koju je iscijeljivao u Americi iznenada progovorila.

Producentica dokumentarca ‘Hostage to the Devil‘ (Taoc vraga) Rachel Lysaght prisjetila se zastrašujućeg trenutka, piše Daily Mail.

Bivši agent CIA-e Marrow otpratio je oca Martina u Connecticut 1999. godine gdje je svećenik ponudio vršenje egzorcizma nad četverogodišnjom djevojčicom.

Kada je stigao u neutralnu kuću, obitelj je već bila tamo, a djevojčica se probudila, došla do svećenika i rekla “Dakle ti si Malachi Martin, i ti misliš kako joj možeš pomoći?”, sugerirajući da to govori netko drugi.

Strašan susret svećenika i djevojčice

U to je vrijeme otac Martin, porijeklom iz jugozapadne Irske, radio kao privatni egzorcist, a vjeruje se kako je on inspiracija za poznati film objavljen 1973.

Zbog njegove poodmakle dobi Marrow ga je vozio klijentima širom Amerike, u kojoj je počeo živjeti nakon što je okrenuo leđa Katoličkoj crkvi.

Bivši agent CIA-e rekao je kako je susret svećenika i djevojčice bio najstrašnija stvar koju je ikada vidio, tvrdi Rachel Lysaght, jedna od autorica dokumentarca koji je od nedjelje na Netflixu.

Ovo nije prvi put da se film iz 1973. povezuje s jezivim prokletstvima. Tako su glumci iz filma Jack MacGowran i Vasiliki Maliaros umrli dok je film još bio u postprodukciji. A prvog dana snimanja umrlo je dvoje bliskih rođaka glavnih glumaca. Linda Blair, koja je glumila opsjednutu Regan MacNeil izgubila je djeda, dok je Max von Sydow, koji je glumio svećenika koji je oslobađao djevojčicu od zlih demona, izgubio brata.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr