ONLINE PEDOFILIJA

JEZIVI POKUS: Blogerica iz Srbije se na internetu pretvarala da joj je 14. Evo što se dogodilo u samo 2 minute

Zabrinuta zbog sve češćih silovanja i ubojstava djece, kao i niskim kaznama za počinitelje, jedna je 24-godišnja blogerica iz Srbije odlučila podijeliti svoje iskustvo s jednim eksparimentom kojeg je sama provela, piše Blic.

Predstavila se kao ‘Jeca2002‘ a na svome je blogu Tamni oblak opisala što se je dogodilo kada se u sklopu eksperimenta na društvenoj mreži Krstarica prijavila na chat kao djevojka od 14 godina.

MONSTRUM IZ SRBIJE SILOVAO I UBIO TROGODIŠNJAKINJU: ‘Voljela me, išli smo u šetnje’

Navala pedofila

“Očekivala sam da će mnoge privući istaknuto godište, ali nisam očekivala toliki bum. Za manje od dvije minute javilo se 20 pedofila. Toliko ih se javljalo da polovici nisam ni stigla odgovoriti”, napisala je djevojka nakon završetka mučnog eksperimenta.

Najčešće su joj se javljali oni koji su tvrdili da im je 45, 48, 52, pa čak i 60 godina uz pitanje da li joj to smeta. Svaki bi razgovor jako brzo dobio seksualnu konotaciju, a brojni su prijedlozi bili jako eksplicitni i direktni.

“Jesi li nevina? Jesli li nekome pu*ila? Ne bi li htjela da ti djed liže p*cu?”, samo su neka od pitanja koja je dobivala od nepoznatih muškaraca.

I on je ‘klinac u duši’

woman with computer fears private data security and hacking
Djevojka je glumila djevojčicu kako bi vidjela koliko pedofila vreba po internetu. Njihova brojnost i brzina kojom su ju pronašli šokirali su jeFoto: pixelrainstudio/Thinkstock

Kada ih je upitala zašto se dopisuju s djevojčicom od 14 godina, slijedili su izgovori “da su stariji dosadni”, “da ona izgleda kao djevojka, a ne dijete”, “da je i on klinac u duši”.

Nakon samo par minuta dopisivanja uvijek bi tražili da pošalje svoju fotografiju, a zatim i da popričaju putem Skypea.

“Uvijet da pedofil pozove djevojčicu u grad na piće je razgovor preko Skypea (ili bilo koje druge platforme s video pozivima). Nije on glup. Iako vjerojatno masturbira dok se dopisuje s nepoznatom osobom preko interneta, a koja se predstavlja kao mlada tinejdžerka, i sam je svjestan da to ne mora biti istina. Oprezan je. Nije mu dovoljno što u nicku piše Jeca2002 i što mu ona pošalje pokoju sliku. Mora se uvjeriti da se stvarno radi i djevojčici. a to može jedino preko video poziva”, objašnjava blogerica.

Jednom kad se on uvjeri, onda može i dogovaranje za susret.

Povratak na Net.hr