SNIMKA IZ SREDIŠTA DUBLINA

NADZORNA KAMERA OTKRILA JEZIVI ZLOČIN: ‘Ja sam joj prijatelj, pobrinut ću se za nju’

Zastrašujuća snimka pojavila se samo nekoliko dana nakon što je sud osudio Brazilca Rafaela Tisu na 13 godina zatvora zbog seksualnog napada.

Jeziva snimka nadzornih kamera prikazuje osuđenog silovatelja kako izvodi ženu iz noćnog kluba te je vodi prema parkiralištu gdje ju je fizički napao i silovao, piše Mirror.

Iskoristio situaciju

Taj je 31-godišnji Brazilac, kako se vidi na snimkama, iskoristio priliku te je pijanu 23-godišnjakinju, kojoj su zaštitari pomogli da izađe iz kluba, a kojima je kazao kako će se on ‘pobrinuti za nju jer je njezin prijatelj’, odveo u obližnju uličicu te je silovao.

Na snimakama se vidi kako odvodi djevojku koja se teturajući odupire, te kako se kroz 40 minuta vraća prema klubu – sam. Napad se dogodio u Irskoj prijestolnici, Dublinu.

Ostavio ju je među automobilima

Djevojku je ostavio da bez svijesti leži u lokvi vode. Pronašao ju je mještanin Dublina koji je začuo jecanje. Kako je kazao policiji, najprije je mislio da je djevojka mrtva, jer je nepomično ležala između dvaju parkiranih automobila, zatvorenih očiju. Dodao je kako je djevojka ležala u lokvi krvi, dok joj je odjeća bila potpuno mokra.

Djevojka koja se ne sjeća događaja od te večeri odmah je prebačena u lokalnu bolnicu te je podvrgnuta operativnom zahvatu. Bila je prepuna modrica i fraktura.

Snimka nadzornih kamera pojavila se samo nekoliko dana nakon što je Tiso osuđen na 13 godina zatvora zbog napada na ženu 18. siječnja, zločin za koji je pred sudom kazao da je kriv.

Povratak na Net.hr