GLUP I GLUPLJI U JEDNOM

JAO, MORA DA JE BOLJELO: Transformers pokušao opljačkati Starbucks, ali nije opazio tko mu se šulja iza leđa

Dobri samaritanac spriječio je oružanu pljačku u prodavaonici Starbucks u kalifornijskom gradu Fresnu tako što je razbojnika udario stolcem po glavi, a zatim se potukao s njim.

Osumnjičeni, kasnije identifiran kao Ryan Flores, ušetao je u Starbucks prošlog četvrtka s maskom Transformersa na glavi, nožem i lažnim pištoljem u rukama, a zatim zatražio novac od prodavačice za pultom.

Na njegovu nesreću, zločinački plan osujetio je kupac Cregg Jerri, koji je sjedio nekoliko stolova dalje. Jerri je hladnokrvno ustao, zgrabio stolac, došuljao se Floresu iza leđa i svom snagom ga udario stolcem po glavi. Pljačkašu je od siline udarca pala maska s glave. Zatim je uslijedilo hrvanje pa žestoka tučnjava. Jerri je Floresa srušio na pod i počeo ga udarati šakama. Pljačkaš je na kraju uhićen i priveden u policijsku postaju.

Ipak, da se radi o potpunom amateru govori i njegovo ponašanje za vrijeme pljačke. Osim činjenice da je bio maskiran svojevrsnom Transformers kacigom i plastičnim pištoljem, Flores je na početku držao pištolj u ruci, da bi zatim, poput “profesionalnog” pljačkaša iz džepa posegnuo i za nožem. Tako je sve do Jerrijeve intervencije istovremeno u istoj ruci držao i nož i pištolj, a u drugoj vrećicu za novac.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr