ZATVOREN U 4 ZIDA

‘SAMO SMO GA ŠTITILI’ Otkriven misteriozan slučaj čovjeka koji 30 godina nije izašao iz kuće

Prema pronađenoj dokumentaciji staroj 30 godina, ovaj muškarac kao 13-godišnji dječak više nije mogao pohađati nastavu te od tada nije izašao iz kuće.

Njemačka policija pokrenula je istragu o paru koji je, navodno, svog 43-godišnjeg sina posljednjih 30 godina držao zatvorenog u kući. Muškarac je s 13 godina prestao odlaziti u školu, a u policiji kažu kako je izgledao zanemareno, no ne i pothranjeno.

Muškarčeva majka je lokalnim medijima izjavila kako on sam nije želio izaći iz obiteljske kuće u bavarskom gradu Bayreuthu te da ga je ona samo štitila.

Policija je ovaj slučaj otkrila nakon anonimne dojave zaprimljene prošli mjesec nakon čega su 43-godišnjeg muškarca odveli u bolnici kako bi ga detaljno pregledali.

Policija kaže kako se ne radi o ‘spašavanju’ osobe prema kojoj je bilo počinjeno neko kazneno djelo nego da se vjerojatnije radi o obiteljskoj tragediji.

Još uvijek ne znaju što se događalo u posljednjih 30 godina koliko muškarac nije imao doticaj s vanjskim svijetom, a preostaje utvrditi je li imao ‘zabranu’ izlaska ili je doista sam odlučio ostati unutar četiri zida obiteljske kuće.

Pronađena je i dokumentacija iz škole stara 30 godina u kojoj stoji kako spomenuti muškarac, tada 13-godišnji dječak, više ne može pohađati nastavu, no nije poznato zašto.

Povratak na Net.hr