UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

IZVUKLI GOLEMOG PARAZITA IZ CRIJEVA VOJNIKA S. KOREJE: ‘Bio je poput razbijene staklenke’

Oh Chong Song teško je ranjen prilikom bijega iz demilitarizirane zone između dviju Koreja. Liječnici su se jedva izborili za njegov život, a neke prizore pamtit će do kraja života.

Južnokorejski kirurzi spasili su život sjevernokorejskom vojniku koji je prošlog mjeseca u prebjegao preko granice od Kim Jong-unova režima. Oh Chong Song ranjen je 13. studenog u potjeri koja se odvijala na području demilitarizirane zone koja dijeli ove dvije zemlje. Hitno je prevezen u bolnicu u Seulu gdje je njegovo stanej opisano kao kritično.

JEDINI RAZGOVARA S NAJPOZNATIJIM SVJETSKIM PREBJEGOM: ‘Stvarno je simpatičan, voli seriju CSI’

Oh je do tada izgubio puno krvi te mu je tlak pao na kritičnu razinu. ‘Bio je poput razbijene staklenke. Jendnostavno nismo mogli dovesti dovoljno krvi u njegov sustav’, rekao je dr. Lee Cook-jong, šef tima koji je ranjenom i boelsnom vojniku spašavao život.

U javnost je, uz pristanak ranjenog vojnika, puštena i snimka koja detaljno pokazuje kako mu je spašavan život, kao i trenutak u kojem je iz njegova probavnog trakta izvučen golemi parazit.

Taj je parazit, zajedno s još mnogo drugih, pronađen u Ohovim crijevima tijekom operacije, a liječnici su tada rekli kako nikada nisu vidjeli ništa slično.

Oh je ranjen u rame, lakat i prsa. Liječnici kažu kako je njegovo stanje sada stabilno, ali i dalje vrlo teško jer se i dalje bori s tuberkulozom i hepatitisom B.

ZAPREPAŠTENI LIJEČNICI NAKON PREGLEDA VOJNIKA KOJI JE PREBJEGAO IZ SJEVERNE KOREJE: ‘Ovo nismo nikada do sada vidjeli’

Povratak na Net.hr