OPSJEDNUT SEKSOM

IZ ZLA NA GORE: Iskopana snimka u kojoj Trump komentira grudi i guzu vlastite kćeri

Najveći skandal u predsjedničkoj kampanji Donalda Trumpa još nije gotov – nakon snimke iz 2005. godine u kojima se hvali seksualnim napastovanjem, u javnost su izašle nove snimke više njegovih intervjua u zadnje 23 godine.

U snimkama razgovora sa slavnim radio-voditeljem Howardom Sternom iz 2000. godine, koje je objavio CNN, naklonjen američkoj Demokratskoj stranci, Trump kaže kako ga “nije briga” zadovolji li ženu s kojom spava, da je “rok trajanja” žena s kojima je u vezi 35 godina. Otrkiva i da je probao seks utroje.

I MELANIA TRUMP OSUDILA SUPRUGA: ‘Njegove riječi su neprihvatljive i uvredljive, to nije čovjek kojeg poznajem’

“Nismo li svi? Jesmo li mala djeca”, odgovorio je Sternu na pitanje o seksu u troje.

Trump je opisao i kako je na natjecanjima Miss Universe često znao upasti u svlačionicu među gole natjecateljice.

Sa Sternom je razgovarao i o tome je li mogao spavati s princezom Dianom, bi li ostao sa svojom ženom da je unakažena u prometnoj nesreći i ima li njegova kći Ivanka umjetne grudi.

“Zapravo je uvijek bila vrlo bujna”, komentarao je Trump njen izgled.

“Zapravo, mislim da je sasvim u redu nazvati je ‘dobrom pi**om'”, dodao je.

PREKRASNA VODITELJICA: Ovo je žena za koju Trump kaže da je ‘navalio na nju kao na kuju’

U jednoj emisiji u razgovor se uključila i njegova supruga Melania, koja je rekla da se ona i Donald “nevjerojatno seksaju jednom dnevno, nekad i češće”.

Seks, seks i… još malo seksa

Seks je inače česta tema Sternovih emisija. Dobar dio njegovih intervjua sastoji se od ispitivanja gostiju o njihovom seksualnom životu i fantazijama, a u Trumpu je našao više nego voljnog sugovornika, piše Washington Post.

Trump je odbio odgovoriti na pitanje o seksu s kandidatkinjama za Miss Uuniverse, koji je donedavno bio u njegovom vlasništvu.

‘NEMA ŠANSE’: Trump kaže da mu ne pada na pamet povući se iz kampanje zbog snimke

Trump je 1993. godine rekao da je bio vjeran svojoj bivšoj ženi mnogo godina, dok nije shvatio da njihov brak neće opstati.

Na pitanje o dobi žena s kojima je spavao, rekao je da je idealna dob 30 godina, ali da nema neku posebnu granicu, osim kad su u pitanju maloljetnice.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr