STRAVIČAN SLUČAJ

IZ ZEMLJE SU ISKOPALI AUTIĆ: Nakon 25 godina riješen misteriozni nestanak dječaka

Britanac Ben Needham nestao je 1991. godine na grčkom otoku Kosu kada je imao 21 mjesec. Istražitelji vjeruju da su sada napokon otkrili što mu se dogodilo

Policija je kazala majci Bena Needhama da je njezin sinčić mrtav nakon što su iz zemlje iskopali Matchbox autić s kojim se igrao na dan svog nestanka na grčkom otoku Kosu davne 1991. godine. Istražitelji tvrde da je dječak stradao nesretnim slučajem kad ga je bagerom pregazio građevinar Konstantinos “Dino” Barkas, koji je preminuo prošle godine.

Automobil igračka je iskopan u subotu u blizini kuće u kojoj je britanska obitelj odsjela 1991. godine. Majka Kerry (43) je potvrdila da se njezin 21-mjesečni sinčić igrao njime na dan nestanka.

Istražitelji vjeruju da je tijelo malenog Bena tajno pokopano na drugoj lokaciji. Trotjedno iskapanje područja gdje je pronađen autić je zaustavljeno, a istraga je otvorena za nove informacije.

Obitelj iz Sheffielda kaže da će nastaviti potragu za tijelom.

GREECE-BRITAIN-POLICE-SEARCH-NEEDHAM

“Želim prekopati cijeli otok da ga pronađem. Ne mogu reći zbogom dok ne znam gdje je točno”, rekla je majka Kerry za Daily Mirror, dodavši da su nova saznanja o slučaju samo potvrdila teoriju.

GREECE-BRITAIN-POLICE-SEARCH-NEEDHAM

“Jedan je čovjek odnio tajnu sa sobom u grob. Policija vjeruje u to. Sada imaju dovoljno informacija da znaju što se dogodilo. O svemu je progovorio jedan tinejdžer koji je radio za Barkasa. Doznao je za Bena i nekoliko puta za njega upitao Dina, a ovaj mu je konačno priznao istinu 2012. godine riječima: Ne znam posve sigurno, ali moguće je!”, kaže majka Kerry.

“Nadam se da gori u paklu!”, kaže Kerry za ubojicu svoga sinčića.

Ben je posljednji put viđen u blizini kuće u srpnju 1991. godine kad je imao svega 21 mjesec. Kuću su renovirali njegovi djed i baka.

Povratak na Net.hr