NEREKAO? POREKAO!

‘OVO JE BILA PREVARA’: ‘Nedeljnik’ izmislio intervju u kojem se Trump ispričao za bombardiranje Beograda

Srpski tjednik Nedeljnik objavio je u današnjem tiskanom izdanju i na svom portalu intervju s republikanskim kandidatom na američkim predsjedničkim izborima Donaldom Trumpom.

Intervju je bombastično objavljen uz naslov “Izvinjavam se Srbiji” i Trump u njemu kaže da je bombaridranje Srbije 1999. godine bilo greška.

Ispričao se i pozvao Srbe da mu daju glasove?

“Bombardiranje Srba, koji su bili naši saveznici u oba svjetska rata, bilo je velika greška. Srbi su vrlo dobri ljudi. Nažalost, Clintonova administracija nanijela im je dosta zla, ali i čitavom Balkanu, od kojeg su napravili kaos”, kazao je Trump u intervjuu beogradskom Nedeljniku pozvavši usput srpske glasače u nekoliko najvažnijih država poput Illinoisa, Indiane, Wisconsina, Ohia i Michigana da mu daju glas.

No, kasnije danas američki su mediji poput USA Today prenijeli priopćenje Trumpovog izbornog stožera u kojem stoji da on uopće nije dao intervju srpskom tjedniku.

PROFESOR S UGLEDNOG SVEUČILIŠTA: ‘Trumpova isprika Srbima samo je još jedan znak njegova svrstavanja uz Rusiju’

“Ovo je bila prevara i očekujemo demanti”

“Gospodin Trump nikada nije dao intervju srpskom tjedniku Nedeljnik kao što je lažno izvijestio diskreditirani Newsweek, niti je takav intervju koordiniran preko našeg državnog direktora za Indianu. Ovo je bila prevara i očekujemo da ćemo dobiti službeni demanti i ispriku svih uključenih”, kazao je Jason Miller, jedan od Trumpovih savjetnika za odnose s javnošću.

Autentičnost intervjua osporila je i spomenuta direktorica Trumpove kampanje  za Indianu Suzie Jaworowski, rekavši kako nikada nije bila posrednik za taj intervju.

ČUDNO DRUŠTVO: Znate li što je zajedničko Dennisu Rodmanu, Hulku Hoganu i Šešelju?

 

Povratak na Net.hr