SKANDAL U DRŽAVNOM VRHU

ISPLIVALE OBNAŽENE FOTKE 24-GODIŠNJE MINISTRICE: Optužuju je za aferu sa šefom

Iako su joj tek 24 godine, u životopisu je navela kako ima 10 godina iskustva. Sada su isplivale njezine golišave fotografije, a neki vjeruju i kako je u vezi sa svojim šefom.

Anastasia Deeva, ukrajinska je ministrica za europske integracije, točnije, ona je zamjenica ministra unutarnjih poslova zadužena za europske integracije. Već ranije je bila optuživana da je u vezi sa svojim šefom jer je bilo teško za povjerovati da netko od 24 godine ima dovoljno iskustva u politici da bi bio imenovan zamjenikom ministra.

Sada su u javnost izašle njezine golišave fotografije, a ministar unutarnjih poslova sada brani svoju zamjenicu govoreći kako su njezini kritičari ‘aseksualni’ ili ‘opsjednuti moralom’.

Sasvim nevine fotke koje vaš um pretvara u nešto posve drugo

Dodao je i kako su dotične fotografije ‘privatne’ i nastale za vrijeme njezinih studentskih dana. Inače, Deeva je fotografije držala na svojim društvenim mrežama, tako su novinari i došli do njih.

Iz Ministarstva je stigao demanti njezine veze s ministrom, ali problematičan ostaje način na koji je dospjela na poziciju zamjenice ministra. Deeva je, navodno, u svojoj prijavi za posao napisala kako ima 10 godina relevantnog radnog iskustva što bi značilo da je u politici počela raditi sa 14 godina.

Povratak na Net.hr