FLORIDA U KOLAPSU

IRMA ODNIJELA JOŠ PET ŽIVOTA: Petero štićenika staračkog doma preminulo od posljedica velikih poplava

Uragan Irma odnio je još pet ljudskih života, pacijenata doma za starije na Floridi koji je ostao bez struje tijekom oluje koja je izazvala velike poplave tijekom vikenda, objavile su danas mjesne vlasti.

Dvoje starijih štićenika pronađeno je mrtvo u Rehabilitacijskom centru Hollywood Hills, a troje je poslije umrlo u bolnici, kazala je gradonačelnica okruga Broward Barbara Sharief novinarima.

ZASTRAŠUJUĆI PRIZORI NA FLORIDI: Pogledajte kakvu je pustoš iza sebe ostavio razorni uragan Irma

OPET SNIMLJEN NEOBIČAN PRIRODNI FENOMEN: Siloviti uragan isisao ocean i na Floridi, brodice usred mora ostale na suhom

Na Floridi i u susjednim državama poginulo je do sada najmanje 23 ljudi.

Vlasti su zabranile povratak na većinu Florida Keysa dok se ne obnovi opskrba električnom energijom, vodom, hranom i gorivom te zdravstvene usluge. Prve procjene štete pokazuju da je u tom području uništeno 25 posto kuća, a 65 je jako oštećeno.

IRMA POHARALA FLORIDU PA OSLABILA: Više nije uragan nego tropska oluja, ali vlasti upozoravaju: ‘Ne izlazite, opasnost još nije prošla’

Širom Floride i u susjednim državama gotovo pet milijuna kuća i tvrtki danas nije imalo struje, dok ih je u ponedjeljak bilo 7,8 milijuna.

NAKON ŠTO JE MIAMI PRETVORILA U VENECIJU, IRMA DRUGI PUT UDARILA KOD NAPLESA: ‘Bježite od vode, stiže plimni val visok 4,5 metara’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr