iPhone mi je upao u – kravu, pomozite!

Web stranica mobileinsurance izlistala je neke od najluđih objašnjenja vezanih za nestanke mobitela koje su im pristigle u zadnjih dvanaest mjeseci. Iz tvrtke navode kako je svaki pojedinačni slučaj provjeren, a mnogi od ovih bizarnih objašnjenja su prihvaćena.

Možda među najluđe spada mobitel izgubljen u – kravi. Uputio je to kao objašnjenje jedan farmer iz Devona kojem je iPhone “upao” u nesretnu životinju. Pitate se kako se to dogodilo? Lako, naročito ako ste moderni farmer. Dovoljno je da vam se krava pokušava oteliti, a vi želite svjetlom s iPhonea osvijetliti proces.

Mobitel možete izgubiti i dok se igrate “Titanica” na kruzeru. Tako je jedan par pokušao odglumiti scenu s Kate Winslet i Leonardom DiCapriom na pramcu broda, kada im je u more upao mobitel.

20-godišnjakinja iz Bristola mrtva-hladna objasnila je osiguravateljima kako je svoj Blackberry koristila kao vibrator.

Jedna dama iz Liverpoola, doznavši kako je njezin dečko vara, bacila je svoj HTC Desire X na njega, no mobitel je, nažalost, pogodio zid.

Gospođa iz Nottinghama objasnila je osiguravateljima kako je svoj mobitel ispekla u rođendanskoj torti njezine kćeri. Mobitel joj je, kaže, upao u smjesu za pečenje, i nije preživio visoke temperature.

Obožavatelj grupe Blur želio je snimiti njihov koncert u Hyde Parku bez plaćanja ulaznice. Kad se popeo na stablo, ispao mu je njegov iPhone.

Jedan je građevinac izgubio svoj mobitel na toaletu. Ispao mu je iz stražnjeg džepa dok je vršio nuždu, a to je shvatio tek kad je potegnuo vodu.

Pirotehničar je ostao bez mobitela na radnom mjestu. Da je svoj iPhone ostavio u “zoni visokog rizika” shvatio je tek nakon što je završio njegov vatromet.

Jedna šetačica psa osiguravateljima je ustvrdila da joj je njezin iPhone otela ptica, a ljubiteljima mobitela pokazali su se i majmuni. Tako je jedan čovjek ostao bez svog uređaja u Longleat Safari parku.

Za kraj, što mislite čija objašnjenja nisu prihvaćena od strane osiguravatelja?

Samo su dva – objašnjenje pirotehničara i obožavatelja Blura.

Povratak na Net.hr