OVO JE POTRESNO

INTERVJU S KANIBALOM: ‘Želio je da ga pojedem, živog. Zajedno smo jeli njegov penis’

Zloglasni kanibal iz Rotenburga u Njemačkoj, Armin Meiwes, 2001. godine preko interneta je potražio ‘mladog, dobro građenog muškarca koji želi da bude pojeden’. Tada 42-godišnji računalni inženjer postao je možda i najpoznatiji kanibal u povijesti. Poznat je pod nadimkom ‘Der Metzgermeister’, u prijevodu Majstor-mesar, piše Independent.

Redatelj dokumentarnog filma ‘Intervju s kanibalom’ dobio je pristup kanibalu koji je prvi u Njemačkoj osuđen za ubojstvo zbog seksualnog zadovoljavanja ili ‘ljubavnog kanibalizma’. Meiwes trenutno služi doživotnu zatvorsku kaznu.

Svoju je žrtvu pronašao u internet chatu na temu kanibalizma, na kojem su se nudili ljudi koji su željeli biti pojedeni. Meiwes se sastao s nekoliko njih i ‘igrao se kanibalizma’, no nitko od njih nije bio voljan zaista sudjelovati u ostvarenju njegova plana. Ubrzo je, ipak, stupio u kontakt s Berndom Brandesom, za kojeg je kazao kako je bio ‘savršena žrtva’.


‘Htio je da ga živog pojedem’

Kako tvrdi kanibal, Brandes se zaista želio žrtvovati. Odveo ga je zato u svoju kuću na farmi, gdje su imali spolni odnos. Brandes je htio da ga Meiwes živog pojede. Naposlijetku je pao dogovor da zajedno pojedu Brandesov penis.

Nakon što je potonji popio pola kutije tableta za spavanje i pola boce rakije, Meiwes mu je odrezao penis te ga spržio na tavi kako bi ga pojeli. Zatim je žrtvu spustio u kadu i pustio ga da iskrvari.

Cijeli proces je Meiwes snimio, a snimka je iskorištena na kasnijem suđenju. Najveći njezin dio poroti ipak nije prikazan, budući da je bio previše uznemirujuć. Meiwes je Brandesu na kraju prerezao vrat, da bi ga potom raskomadao i spremio meso u zamrzivač – tako ga je konzumirao u narednih nekoliko mjeseci.

Opisao je svoj prvi obrok.

Osjećaj koji je nemoguće opisati

‘Prvi zalogaj bio je, naravno, vrlo čudan. Bio je to osjećaj koji ne mogu opisati. Proveo sam 40 godina žudeći za njim, sanjajući o njemu. A sada sam dobio osjećaj da sam postigao savršenu unutarnju povezanost kroz njegovo meso. Okus je kao svinjetina, ali snažniji’, opisao je Meiwes.

Policija je na njegova vrata pokucala 10. prosinca 2002., kada je dobila dojavu osobe kojoj je kanibal preko interneta priznao što je napravio. Stigli su na njegovu farmu te pronašli ljudsko meso, kosti zakopane u vrtu te jezivu snimku cijelog procesa.

Na suđenju je Meiwas priznao kako je od najranijeg djetinjstva maštao o tome da ubija i proždire drugog čovjeka.

Profesor seksologije Michael Baber opisao je njegov poremećaj kao ‘vrlo specifičnu vrstu fetišizma, gdje je njegova želja za povezanošću i ugodom postignuta kontaktom s fetišem. U njegovom slučaju, fetiš je meso muškarca kojeg poznaje i koji mu se sviđa, koji dobrovoljno želi biti pojeden’, prenosi Independent.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr