Play ponuda

Igrali su igrice na internetu, a kad su se našli, nožem ga je ubo u vrat

shimmer fallback

Kad je upoznao 19-godišnjaka s kojim je na internetu igrao igrice, 14-godišnji sin milijunaša mislio je kako je konačno pronašao prijatelja, no poznanstvo je završilo kobno.

25.11.2014.
15:28
Play ponuda

19-godišnji Lewis Daynes priznao je ubojstvo 14-godišnjeg Brecka Bednara, sina američkog milijunaša, kojeg je upoznao preko interneta.

Daynes i Bednar zajedno su igrali kompjuterske igrice, a 17. veljače 14-godišnjak je došao u posjet Daynesu u njegov stan u gradiću Grays u Essexu.

Na početku suđenja u Chelmsfordu, 19-godišnjak je priznao krivnju. Njegov glas bio je toliko tih da se u sudnici jedva čuo.

Tog je kobnog dana Breck Bednar lagao roditeljima kako ide prespavati kod prijatelja u blizini njihovog doma u Caterhamu, u Surreyju. No, umjesto toga, otputovao je upoznati svog virtualnog prijatelja Daynesa.

Iako ga se opisuje kao pametnog, duhovitog i zgodnog, Breck je teško nalazio prijatelje. Iz usamljenosti se okrenuo internetu. Nadao se u Daynesu pronaći pravog prijatelja, zbog čega je i otišao naći se s njim uživo. Idućeg jutra pronašla ga je policija s ubodnom ranom na vratu, od koje je umro.

Play ponuda
Play ponuda