Hrvat oteo 11-godišnju kćer svoje bivše djevojke

‘Ne mogu više bez tebe… Nedostaješ mi, mislim na tebe svakog trenutka’, stoji u pismu koje je 28-godišnji Hrvat poslao kćeri žene s kojom je bio u vezi. Pismo je policiji dostavio otac djevojčice prijavivši da je ona nestala. Policija za njom traga već dva tjedna.

Njemačka policija već dva tjedna traga za 11-godišnjom djevojčicom Lisom Pawlowski. Djevojčicina obitelj je očajna i sumnja da iza njenog nestanka stoji 28-godišnji Mario F., vozač kamiona podrijetlom iz Hrvatske.

Dvadesetosmogodišnjak je djevojčicu upoznao u vrijeme kada je bio u vezi s njenom majkom. S njima je živjela dok majka zbog teške depresije nije izgubila skrbništvo nad njom. Obitelj vjeruje da je Mario bio zaljubljen u djevojčicu te na neki način i opsjednut s njom.

Šokantno pismo

“Shvatio sam da joj nije samo drag, prijateljski, nego da je zaljubljena u njega. Ali smatrao sam da je to djevojačka zaluđenost koja će proći s vremenom. Siguran sam da je ovaj put oteta. On je nema pravo držati kod sebe. Želim da mi vrati moju kći”, izjavio je 38-godišnji Jens Fritzsche, Lisin otac. On je slučaj i prijavio policiji prilažući i pismo koje je Mario pisao njegovoj kćeri i u kojem joj izjavljuje ljubav.

“Ne mogu više bez tebe… Nedostaješ mi, mislim na tebe svakog trenutka”, pisao je Mario. Glasnogovornik policije u Leipzigu, Uwe Voigt, kazao je za Bild da pretpostavljaju da djevojčica s Mariom nije svojom voljom.

Povratak na Net.hr