KOBNA TUČNJAVA

HOROR U SARAJEVU: Muškarac koji je samo htio pomoći ubijen u vlastitom dvorištu, supruga mu priskočila u pomoć pa dobila nožem u leđa

Muškarac je dobio smrtonosni ubod nožem dok je pokušavao rastaviti osobe koje su se tukle, a njegova supruga zadobila je ubodnu ranu u području leđa nakon što je prišla suprugu kako bi mu pomogla

Sinoć je u Sarajevu, pola sata prije ponoći, dogodila teška tragedija. Kako je za Klix potvrdilo Ministarstvo unutarnjih poslova Kantona Sarajevo, došlo je do ubojstva i ranjavanja nakon čega su uhićene tri osobe.

“Dobili smo dojavu u 23:30 sati da je u ulici Ranovačka, naselje Ahatovići, općina Novi Grad, došlo do tučnjave više osoba. Po dolasku na mjesto događaja utvrđeno je da je jedna osoba zadobila smrtonosne ozljede nožem, a da je druga osoba lakše ozlijeđena, također nožem”, kazao je Klixu Mirza Hadžiabdić, glasnogovornik MUP-a KS.

Ubijeni muškarac i njegova supruga nisu sudjelovali u tučnjavi

Ozlijeđena žena prevezna je i hospitalizirana u Klinici za torakalnu kirurgiju KCUS-a.

“Radeći na rasvjetljavanju kaznenih djela ubojstva i ubojstva u pokušaju, policijski službenici su pronašli i uhitili tri osobe koje se dovode u vezu s ovim kaznenim djelima, a koje su smještene u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode Uprave policije MUP-a KS te će nad njima tijekom dana biti izvršena kriminalistička obrada”, kazao je Hadžiabdić.

Klix saznaje da ubijeni muškarac i njegova ranjena supruga nisu sudjelovali u tučnjavi. Prema informacijama koje su novinari dobili od susjeda, u naselju je došlo do obiteljske svađe poslije čega je jedna osoba zatražila pomoć u dvorištu ubijenog muškarca. Brzo nakon toga u dvorište preminulog stigli su i osobe koje su sudjelovale u svađi. Uslijedilo je naguravanje, a muškarac je dobio smrtonosni ubod nožem dok je pokušavao rastaviti osobe koje su se tukle.

Njegova supruga zadobila je ubodnu ranu u području leđa nakon što je prišla suprugu kako bi mu pomogla. Nesretni supružnici imaju dvoje maloljetne djece.

 

Povratak na Net.hr