NEZAMISLIVA TRAGEDIJA

HOROR U POLICIJSKOJ POSTAJI: Izvadio sačmaricu i ubio majku svog djeteta tijekom razmjene skrbništva, a sve pred očima rođaka

Otac iz Kalifornije ubio majku svoga djeteta tijekom razmjene ispred lokalne policijske postaje

Jacob Munn, (30), otac iz Kalifornije, uhićen je zbog navodnog ubojstva sačmaricom 27-godišnje Brende Rentaria, majke svog mladog sina. Ubojstvo se odigralo u nedjelju tijekom razmjene djeteta kod lokalne policijske postaje, ispred sjedišta policije Hawthorne, piše Daily Mail. Prema istražiteljima, Renteria je otišla u policijsku postaju kako bi pokupila sina od djetetova oca.

Naime, majka se bojala Munna te je pitala obitelj da dođu s njom na razmjenu. Dok su stajali ispred predvorja policijske uprave, roditelji su se počeli svađati. U nekom trenutku, Munn je navodno opalio iz sačmarice u Brendu, ubivši je samo nekoliko koraka od ulaznih vrata policijske postaje.

Munn, koji ima nasilnu kriminalnu povijest, nakon ubojstva je pobjegao u svom crnom kamionetu, no uhićen je na Hawthornu kasnije te noći. Trenutno je u zatvoru okruga Los Angeles uz jamčevinu od 2 milijuna dolara. Njegov 17-mjesečni sin bio je prisutan u trenutku pucnjave, ali nije fizički ozlijeđen. U to je vrijeme navodno bio u policijskoj postaji.

Policijska postaja je inače sigurna za razmjenu

Poručnik Scott Hoaglund na tiskovnoj je konferenciji u nedjelju izjavio kako u 30 godina rada na odjelu nikada prije nije vidio nešto slično, te da je policijska postaja inače sigurno mjesto za razmjenu djece, što i dalje preporučuje ljudima.

Tjedan dana prije tragedije, Munn je na svojoj Facebook stranici objavio fotografiju sina i napisao u naslovu: ‘Bez obzira na sve, nikada neću odustati od tebe… #RoyalMunnFamily #Family1st #NothinbutLOVE.’ Na sam dan ubojstva objavio je zagonetni status koji se sastojao od samo jedne riječi “ČVRST”, a dva dana prije toga “JAK”.

Povratak na Net.hr