NISU IM SE OTVORILI PADOBRANI

HOROR NA POPULARNOJ PLAŽI ZA LOVCE NA ADRENALIN: Troje skakača padobranom poginulo u jezivoj nesreći

Troje skakača padobranom poginulo je u u australskom Queenslandu nakon što su se sudarili u zraku, objavili su australski mediji.

Hitna pomoć i policija pozvani su na intervenciju u Mission Beach, popularno mjesto za skakače padobranom oko 140 kilometara južno od grada Cairnsa.

Dvojica muškaraca u tridesetim godinama i jedna žena u pedesetima pronađeni su mrtvi na mjestu pada, kazali su iz policije u priopćenju za medije.

Prema prvim rezultatima istrage, policija tvrdi da se jedan od skakača možda zabio u drugu dvojicu koji su skakali u tandemu pa im se nakon toga nisu otvorili padobrani.

Australian Broadcasting Corporation je prenio izjavu jednog stanovnika koji je vidio troje ljudi kako su pali s neba na travnjak jednog posjeda, oko 1,5 kilometara sjeverno od mjesta gdje su trebali sletjeti.

Neimenovani očevidac rekao je za The Cairns Post da je vidio jednog skakača kako pada. “Vidio sam da je jedan padobran bio zapetljan i nije se otvorio. Gledao sam ga kao slobodno pada sve dok nije pao iza drveća, i to je posljednje što sam vidio”, rekao je.

“Nije bilo ugodno gledati, srce mi je bilo u ustima”, dodao je.

Lokalni gradonačelnik John Kremastos nesreću je nazvao “strašnom vijesti” pritom dodavši: “Troje smrtno stradalih odjednom, to je vrlo, vrlo tužno.”

Skakanje padobranom popularna je turistička aktivnost u tom dijelu Australije.

Povratak na Net.hr