'To je jednostavno tragedija' / Horor na imanju seksualnog predatora: Otkrivena tijela sedam osoba, među kojima su i dvije nestale tinejdžerice

Image
Foto: YouTube/Screenshot

Jesseju McFaddenu (39) trebalo je u ponedjeljak započeti suđenje za korištenje mobilnog telefona, dok je bio u zatvoru, za slanje seksualnih poruka tinejdžerici

2.5.2023.
8:24
YouTube/Screenshot
Play logo

Tijela sedam osoba, uključujući dvije nestale tinejdžerice i osuđenog seksualnog prijestupnika, pronađena su u ponedjeljak poslijepodne na imanju u blizini malog grada Henryetta u Oklahomi, objavio je šerif okruga.

Trupla za koje se vjeruje da su 14-godišnja Ivy Webster i 16-godišnja Brittany Brewer pronađena su kad su policajci pretraživali imanje u kojem je živio seksualni prijestupnik Jesse McFadden, rekao je šerif okruga Okmulgee Eddy Rice na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga tijela su vjerojatno McFaddenovo i članove njegove obitelji, rekao je Rice, upozoravajući da nijednu od žrtava još nije službeno identificirao okružni medicinski istražitelj.

Okrug je ranije u ponedjeljak izdao upozorenje u kojem se navodilo da je dvoje tinejdžera nestalo, ali je upozorenje povučeno nakon što su tijela pronađena. "Naša srca su uz obitelji i prijatelje, školske kolege i sve ostale", rekao je Rice. "To je jednostavno tragedija."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rice je rekao da su policajci stigli oko 15 sati po lokalnom vremenu kako bi pretražili posjed i pronašli su tijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odabrana da bude Miss

Televizijska kuća KOTV je izvijestila da je Brittany Brewer otišla provesti vikend s obitelji McFadden, pozivajući se na njezina oca Nathana Brewera. Trebala se vratiti kući u nedjelju navečer, ali nikada nije stigla.

"Brittany je bila otvorena osoba", rekao je Brewer. "Zapravo je odabrana da bude Miss Henryette koja u srpnju ide na Nacionalni izbor za Miss u Tulsi, a sada neće uspjeti jer je mrtva. Nema je."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

McFaddenu (39) trebalo je u ponedjeljak započeti suđenje za korištenje mobilnog telefona, dok je bio u zatvoru, za slanje seksualnih poruka tinejdžerici, izvijestila je postaja.

Registar seksualnih prijestupnika Oklahome pokazuje da Jesse Lee McFadden, star 39 godina, živi na adresi na kojoj su pronađena tijela, a fotografija odgovara onoj McFaddena korištenoj u lokalnim medijima. Osuđen je 2003. za silovanje u Oklahomi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gerald Davidson, glasnogovornik Državnog istražnog ureda Oklahome, rekao je da je jedna osoba u ponedjeljak rekla operativnoj skupini za nasilne zločine u uredu okružnog tužitelja okruga Okmulgee da su dvije djevojke možda na imanju u Holly Roadu u blizini Henryette.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šerifovi zamjenici dvaput su izašli na lice mjesta. Prvi put nisu ni s kim stupili u kontakt, no prilikom drugog posjeta otkrili su dokaze koji su ih doveli do tijela, rekao je Davidson.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo