DRUGA ŠANSA

HILLARY CLINTON ĆE MOŽDA PONOVNO POKUŠATI POBIJEDITI TRUMPA NA IZBORIMA: ‘Pod velikim sam pritiskom, ali nikad ne reci nikad’

Bivša američka državna tajnica i kandidatkinja na prošlim predsjedničkim izborima u SAD-u Hillary Clinton rekla je da je “pod velikim pritiskom” da izazove američkog predsjednika Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima sljedeće godine, objavio je u srijedu BBC

Bivša demokratska predsjednička kandidatkinja nije isključila tu mogućnost. “Nikad ne reci nikad”, rekla je za BBC. Hillary Clinton (72) rekla je da “cijelo vrijeme” razmišlja o tome kakva bi predsjednica bila da je pobijedila Trumpa 2016. Već se sedamnaest demokrata natječe za kandidaturu stranke za izbore 2020.

“Cijelo vrijeme razmišljam kakva bih predsjednica bila i što bih učinila drugačije i što bi to značilo našoj zemlji i svijetu”, rekla je bivša njujorška senatorica. “Tko god pobijedi na sljedećim izborima imat će velik zadatak, morat će ispraviti sve što je uništeno”, rekla je nekadašnja američka prva dama.

Na ponovni upit hoće li ući u utrku u posljednjem trenutku, Clinton ponavlja: “Kao što sam već rekla, nikad, nikad, ali nikad ne reci nikad”. “Pod velikim sam pritiskom od brojnih ljudi da razmislim o tome”, zaključila je Clinton.

Povratak na Net.hr