Grozan cin mlade majke nakon poroda sokirao je sve u bolnici

Medicinsko osoblje bolnice u juznoj kineskoj provinciji Guangdong ostalo je u soku kad je zateklo majku kako grize ruku svojojem sincicu starom samo jedan dan. Tesko ozlijedeno dijete lijecnici su, srecom, uspjeli spasiti.

Jedna od medicinskih sestara zaposlenih na odjelu ginekologije dozivjela je sok kad je ugledala 24-godisnju Li Zhenghua kako svojoj bebi grize ruku. U pomoc je pozvala druge kolege i pokusala zeni oduzeti dijete, no mlada majka se opirala. To je uspjelo lijecnicima koji su rodilji dali sedativ kako bi se smirila.

“Bilo je stvarno sokantno. Ruka djeteta je tesko ozlijedena. Zadobio je ne samo modrice, vec i krvarenja koja su posljedica ugriza”, kazao je glasnogovornik bolnice isticuci da su lijecnici jedva uspjeli izvuci djetetovu ruku iz celjusti majke.

Nedugo prije poroda 24-godisnju zenu u viskom stupnju trudnoce u bolnicu su doveli s ulice.

Oglasila se i lokalna policija koja je priopcila kako su nesretnu 24 -godisnju Li Zhenghua roditelji, unatoc cinjenici sto je bila trudna, izbacili na ulicu, nakon cega se pocela cudno ponasati.

Tijekom istrage policija je dosla do saznanja da obitelj nije nikoga obavijestila o svom nepromisljenom postupku, pa je, pretpostavlja se, nesretna zena u podmukloj trudnoci bila prepustena sama sebi.

Na ulici je zivjela najmanje nekoliko tjedana, a mozda i vise prije nego li je uocena i odvedena u bolnicu.

Istraga je jos u tijeku te za sada nije poznato sto ce biti s mladom zenom i tko ce preuzeti brigu o djetetu.

Povratak na Net.hr